pondělí 12. listopadu 2018

Sekačka robot

ROB je název nové robotické sekačky značky McCulloch od firmy Husqvarna. ROB ve vaší zahradě zastane spoustu práce. Ať si prší nebo pálí slunce, ROB tiše . Robotické sekačky na trávu. Líbí se vám udržovaný trávník, ale nemáte čas každý den jezdit se zahradní sekačkou ? Tento problém vám pomůže vyřešit .

Uživatelsky přívětivá automatická sekačka , kterou si oblíbí vaše zahrada i vaše rodina. Test vyzkoušel robotické travní sekačky devíti výrobců. Pro každou sekačku byla pro účely nejdůležitějšího z provedených testů — sečení běžného trávníku — vymezena rozloha 1m², na kterou . Zvládnou posekat vlhký trávník, trávník ve sklonu i vyšší trávu . Přejít na Nejlepší robotické sekačky  dle srovnávacího testu - Pro srovnávací test jsme vybrali devět zákaznicky oblíbených produktů a provedli rozbor, . Neztrácejte čas a odpočívejte. Nechte stroje pracovat za Vás a získejte krásnou zahradu bez námahy.


Nová robotická sekačka iMow. Rychlá, inteligentní, výkonná.

Automatické nebo také robotické sekačky , které sami sekají trávu, zatím co vy trávíte čas s rodinou. Teď se však objevil návrh nového modelu, který je schopný pomáhat celoročně. Plnoautomatickou sekačku pro velkou . Vlastnit robotickou sekačku HUQVARNA Automower je jako zaměstnat zahradníka na plný úvazek, ale za zanedbatelnou výplatu. Neobvyklý tvar pozemku by kvalitní robotické sekačce neměl činit žádný problém, výjimkou je však extrémně členitý terén.


Na trhu se začínají čím dál častěji objevovat robotické sekačky a stále více domácností si pořizuje tohoto pracovitého pomocníka, aby místo . Naprogramování přístroje je . Trend dnešní doby – vy relaxujete, věnujete se rodině, koníčkům, a sekačka pracuje za vás. Užijte si více volna, robotická sekačka na trávu GARDENA udělá práci za vás. Vždy dokonalý vzhled trávníku. Vysoký výkon a dokonalý kroutící moment. Kvalitní robustní konstrukce . Jednobubnové sekačky , sekačka , bubnové sekačky , bubnová sekačka , vysoká tráva, motorová sekačka , zahradní mechanizace, nastavení pokosu, obraceč . A tak Husqvarna vyvinula.


Vyrábíme robotické sekačky už let. Máme nejširší portfolio ze. Pracovní režim automatické, robotické sekačky Husqvarna můžete ovládat svým telefonem.


Pomocí systému sledování GPS můžete mít o její práci neustálý . Provoz robotické sekačky je naprosto bezhlučný a protože je poháněna nabíjecími bateriemi, tak neznečišťuje ovzduší.

Sekačka může pracovat celých hodin . Pokud nejste zahradnický typ, který svůj volný čas rád obětuje pracím v zahradě, automower bude Vaším nejlepším . Přišly s revoluční technologií pravidelného a častého „přistřihování“ .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky