pondělí 13. května 2019

Drevene altany

Prodej dřevěných zahradních altánů , pergol a dřevníků a dalších dřevěných produktů pro dům a zahradu. Kvalitní materiál a doprava po celé ČR! V naší nabídce najdete dřevěné altány , pergoly a zahradní přístřešky v několika základních sestavách, které jsou navrženy tak, aby pokryly široké spektrum . Dřevěné zahradní altány jsou nejen jednou z možností ochrany před aktuální nepřízní počasí. Zahradní altány dokážou zútulnit vaši zahradu, poskytnou jí . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Výroba altánů - zahradní dřevěné altány , které slouží jako krytá posezení. Dřevěné altány do každé zahrady, které vám zajistí příjemné místo k posezení s přáteli . Neváhejte nás kontaktovat! Vytvoříme vám dřevěnou pergolu nebo zahradní altánek. Extrémně stabilní altánky a pergoly, které vám vydrží desítky let.


Vyrábíme celou řadu typů altánů , montujeme přístřešky, zřizujeme terasy a garážová stání. Do různých částí Polska, Česka a Slovenska rozvážíme boudy, . Dodáváme zahradní altány v mnoha velikostech i tvarech (čtverec, obdélník, šestiúhelník, osmiúhelník), otevřené i uzavřené.

Pergoly a zahradní altány vyrábíme z kvalitního smrkového dřeva. Stěny altánů i pergol mohou být bez výplně nebo uzavřeny zábradlím, ozdobnými trelážemi . Naše dřevěné altány se hodí pro soukromé zahrady i veřejné parky. Nabízíme zahradní altány různých typů, tvarů a velikostí.


Všechny zahradní altány mají . Dřevné altány a pergoly bývají oblíbeným místem, pro trávení volného času. Dřevěné pergoly se mohou ve vaší zahradě stát místem pro relaxaci a odpočinek. Dřevěný zahradní ALTÁN PERGOLA ALBATROS 6M. Rozměr půdorys střechy 3x3m,venkovní půdorys stojek 7x3 . Navrhneme vám a vyrobíme dřevěné obklady fasá dřevěné terasy, pergoly, altány , venkovní a zahradní nábytek. Zahradní domky, dřevostavby, zahradní chatky, zahradní domky na nářadí, dřevěné chaty, víkendové chaty, domky na nářadí, zahradní pergoly, altány , . Výroba dřevěných konstrukcí, altánů a pergol v Plzni-město a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba . Drevené altány do každej záhrady, ktoré vám zaistia príjemné miesto na posedenie s priateľmi alebo len osamote nad šálkou kávy od jari až do jesene. Dřevostavby, dřevěné altány , pergoly, dřevěný zahradní nábytek, paravany vyrábí Stolařství Roman Boháček. Specializace na výrobu z dubu – dubové podlahy. Truhlářství Praha – dveře, zahradní altány a jiné truhlářské výrobky.


Dřevěné vchodové dveře se zárubní: zaměříme, poradíme, vyrobíme, namontujeme.

Pergoly, altány nebo ploty ze dřeva potřebují Vaši ochranu. Masivní altán vyrobený z kvalitního a odolného akátového dřeva , vhodný pro veřejné prostory například k cyklostezkám, do parků zahrad MŠ i základních škol,. Výrobní program jsou veškeré dřevěné konstrukce, vazby, střechy na klíč , renovace dřevěných konstrukcí, altány a pergoly. Veškeré konstrukce jsou čepované.


Dokončený dřevěný zahradní . Vybíráte dřevěný altán na zahradu? Provádíme kompletní výrobu a montáž dle přání. Rádi vám s jeho výběrem poradíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky