pondělí 25. dubna 2016

Ražniči na grilu

Ražniči skvělé chutná i na grilu. Teď v sezóně je bude nejlepší doba na to, ať můžete na této skvělé pochoutce pochutnat. Grilujte na středně předehřátém grilu nejdřív uprostřed - minut pak na kraji grilu dalších - minut. Když se jí ale po půl hodině začaly sbíhat sliny a nenápadně prosila aspoň o soustíčko, musela se grilu nahlas omluvit.


Všetky suroviny nakrájame. Mäso na kocky, cibuľu na kolieska, klobásku na kolieska a papriku na kúsky.

Mäso môžeme dať do marinády, alebo použijeme olej . Nejdříve si v kastrůlku rozehřejeme olej a do něj vsypeme celé grylovací koření a lehce zpěníme, pak vložíme rozmačkaný česnek (celá palice)a. Ingredience: 2g vepřového masa, znojemské okurky, cuketa, žlutá paprika, rajčata, sůl, pepř, olivový olej, šťáva z ananasu, . Stále ještě i přes nepříznivé počasí grilujete nebo jste se už gril uklidili do garáže a grilování odložili na příští sezónu? Ať tak či onak určitě si . Kuřecí řízky nakrájíme na stejné dílky.


Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na proužky nebo čtverečky. Pak střídavě napichujeme . Drůbeží ražniči na grilu zahájíme tím, že si připravíme všechny ingredience.

Váhy a množství jsou pouze orientační. Mleté maso na grilu je vždy vděčné a dá se s ním hezky kouzlit. Zkuste tentokrát místo obvyklých placiček připravit kuličky, které nabodnete na špízy společeně s. Rošt rozpáleného grilu potřeme kouskem slaniny, aby se špízy nepřichytily.


Kdo řekl, že grilovat se dá pouze maso? Vyzkoušejte zeleninové špízy! Lisovaný česnek, cibuli, feferonky, bobkový list, papriku, kmín, chilli, pepř, tymián a grilovací koření . Pro nedělní oběd je tohle ražniči výborným pohoštěním pro přátelé. Maso nakrájíme na menší stejné.


Marinádové ražniči grilujeme buď v troubě, v krbu nebo venku na grilu. Dá se samozřejmě na ražniči zvolit Vaše oblíbené maso, ale já mám od. Nic tolik nevoní létem, jako chutné, grilované špízy. S čerstvými surovinami, které voní a syčí na grilu , nemůžete udělat chybu.


Také máte z neustálého grilování v létě už po krk masa? Všechnu zeleninu pokrájejte na stejně velké kousky. Postup: Den před grilováním si vepřovou plec očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na pánvi si rozehřejeme polovinu množství másla, na kterém necháme . Gril rozpálíme na střední teplotu na nepřímé grilování.


Při skládání špízů kombinujeme masa, která se pečou stejně dlouho, například vepřové s uzeninou, hovězí se slaninou.

Může to být obě může to být večeře. Ať už preferujete polévku, salát, nebo vás zrovna honí mlsná na sladký dezert, tady je to pravé místo plné receptů pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky