pátek 25. září 2015

Cercidiphyllum

Vůni zmarličníku lze popsat docela přesně - je to vůně cukrové vaty. Zmarličník japonský je ozdobný svými listy srdcovitého . Bohužel voní pouze v okamžiku . V Evropě podstatně známějším druhem - zmarličníkem. Srdčité mladé listy mají bronzově hnědou barvu, pak se mění ve svěže zelenou barvu a před opadem jsou zlatožluté. Jednopohlavné květy se objevují před . U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany, listnáče, magnolie a další.


Cercidiphyllaceae - zmarličníkovité. Převislá forma je velmi efektní a kaskádovité členění koruny upoutá na první pohled. Středně rostoucí převislá odrůda zmarličníku.


It is a deciduous, single or multi-trunke understory tree with a dense, . It is hardy to zone (UK) and is not frost tender. Its leaves flush out pink in spring, turning to lush . Japan and China; hardy to zone 4. The broadly-columnar habit of this tree is most pleasing; its upswept branches radiate grace and tidyness. Biogeografické regiony: Čínsko-japonská oblast; Biogeografické regiony - poznámka: horské lesy . Katsura Tree is an unusual, but handsome tree for lawns and garden settings, with its interesting foliage and relatively neat habit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky