pátek 21. prosince 2018

Lavinová lopata

Jednoduchá, odolná a praktická lavinová lopata vhodná pro skialpinisty, horolezce a. Lehká lopata s teleskopickou násadou a listem z odolného ABS plastu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Perfektní lavinové sněhové lopaty z lehkých hliníkových slitin - zdokonaleno celou generací alpinistů. Dostupnost: Do dnů po celé ČR.


Chystáte se do hor a ještě nemáte svatou trojici?

Lavinová lopata SNOW Permon - skládací. Vybavte se lavinovým vyhledávačem, sondou a lopatou ať už vyrážíte na sněžnicích, za freeridovým . Seznam nouzového vybavení a co byste o něm měli vědět. Lavínové lopaty sú vhodné ako záchrana proti každej lavíne. Dokážete pomocou nich odhrabať kopec snehu a zachrániť tak niekoho! Na trhu je v současné době přehršel lavinových lopat s mnohými vymoženostmi.


Ultralehké plastové ultrapevné z hliníkových slitin teleskopické . Lehká teleskopická lavinová lopata s T-rukojetí, která zabraňuje protáčení. List lavinové lopaty Climbing Technology SNOW DIGGER je vyroben z tvrzené slitiny.

V extrémnych podmienkach sa spoliehate na špičkovú kvalitu svojho outdoorového vybavenia. Pri výbere lopaty platí jedno pravidlo, keď ju potrebujete, je malá , keď ju nosíte je veľká. Zasypaný človek má štatisticky pravdepodobnosť . Nepodceňujte lavinové nebezpečí a prohlédněte si širokou nabídku kvalitních a osvědčených lavinových lopat! Lavínová lopata Pieps Tour za bezkonkurenčne najlepšiu cenu. Doprava zdarma po ČR a Slovensku!


Skládací lavinová lopata pošlouží i jako skládací lopata do auta. Může tedy zachránit nejen člověka z laviny, ale i auto zapadlé v závěji. Lehká lavinová lopata Pieps Tour vhodná pro horolezectví, freeride a různé expedice.


Lze z ní sestavit transportní sáně. Popis: Prodám lavinovou lopatu Pieps Tour, málo . Pieps PRO je největší lavinová lopata z nabídky Pieps s teleskopickou rukojetí a navíc velkou nabírací plochou. Diskusná téma Lavínova lopata Zdravím! Nastal čas zainvestovať do bezpečnosti a zadovážiť si lopatu. Camp ALU Fix, Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové potreby.


Kompletní vybavení na zimní túru se sněžnicemi a lavinová výbava. Přizpůsobena pro stavbu bivaku, stavbu transportních saní . Ortovox Orange II je sněhová ( lavinová ) teleskopická lopata , která dominuje tuhostí, pevností a přitom nízkou hmotností. Rukojeť sněhové lopaty je oválného.

Teleskopická lavinová lopata s rukojetí typu C pro efektivnější kopání. Otočení násady můžete z lopaty vytvořit motyku pro kopání. Madlo C je použitelné jak . Pevná a lehká teleskopická lavinová lopata.


Možnost nastavení různých poloh. Jedná se o prodlouženou verze lopaty Fix. Oddělitelná násada a list jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky