úterý 30. října 2018

Terapeutické lehátko

BTL nabízí kompletní řadu rehabilitačních a vyšetřovacích lehátek , od jednoduchých s pevnou výškou až k šestidílným elektricky polohovatelným. Dodáváme vyšetřovací, terapeutická a masážní lehátka , Vojtovy stoly, trakční lehátka , lehátka pro lymfatickou drenáž, lehátka pro magnetoterapii a další . Vysoký komfort a užitnost, tyto pøednosti dìlají z tohoto lehátka ideální nástroj pro vyšetøení. Provìøené velice úspìšné lehátko s výborným pomìrem cena-výkon.


Nožní ovládání pro 3dílné terapeutické lehátko. Napište první recenzi tohoto produktu.

Funkční, jednoduché, s chytrým designem - to jsou atributy zcela nového modelu lehátka Q od společnosti Pino. Rozlučte se s trčícími kabely díky . Tento masážní systém byl . Medicalem dodává masážní a fyzioterapeutická lehátka, nemocniční a wellness vybavení. Fyzioterapeutické elektrické lehátko LOJER Capre F. Cenově dostupná lehátka Gymna Gzaručují snadné a komfortní používání po mnoho let. Masážní terapeutické lehátko Masáž těla jadeitovými válečky dle tradiční čínské medicíny, celkové protažení zablokované. Ještě nedávno jsem všechny masážní přístroje zavrhovala, ale.


Terapeutické lehátko x 190cm, 1-dílné, elektricky nastavitelná výška.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Kvalitní terapeutické postele ruzných provedení, ze kterého si vyberete model. Vyšetřovací, terapeutické a masážní lehátko s hydraulicky nebo elektricky nastavitelnou výškou “nůžkový zdvih, 3-dílné kvalitní polstrování ve tvaru mumie,. Trojdílné terapeutické lehátko. Kód z hlavního slovníku číselníku CPV.


Půjčovna terapeutických a masážních lehátek. Využití ve fyzioterapii, rehabilitaci a na masáže. Rehabilitační oddělení Nemocnice Přerov, zakoupilo z grantu města Přerov terapeutické lehátko - Vojtův stůl v hodnotě tisíc korun. Masážní lehátko skládací Profi s hliníkovou konstrukcí je praktické příslušenství pro profesionální maséry, terapeuty či domácí použití, které umožňuje provádění. Ze zakázky: Vyšetřovací lehátka.


Popis: Stav: Uzamčeno (Plnění smlouvy). Nabízíme komplexní a širokou nabídkou lehátek a stolů určených pro zdravotnictví. Stručný popis předmětu: Dodávka ks terapeutických lehátek. Vysoká stabilita, prvotriedna kvalita a spoľahlivosť sú hlavné znaky tohto lehátka. Spĺňa vysoké nároky na profesionálne masážne a terapeutické lehátko v . REVOLUCE V ANDULAČNÍ TERAPII.


ZDRAVÍ SE SPRÁVNOU FREKVENCÍ. Andulace je nový biofyzikální terapeutický postup.

Nejprve si rozmyslete, co od lehátka přesně očekáváte. Lehátek je na trhu celá řada. Pokud ho budete používat pouze ke kraniosakrální terapii , stačí vám .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky