úterý 16. října 2018

Vyžínač trávy

Robustnější typy vyžínačů lze také využít. Hledáte elektricky travy vyzinac? V každé zahradě najdete místa, kam se s klasickou sekačkou dostanete jen s obtížemi, nebo vůbec.


Tehdy přichází na řadu strunový vyžínač. Pre rôzne typy záhrady existuje ten správny vyžínač – bez ohľadu na to, či je malá, stredná, veľká alebo s prerastenou trávou.

Sortiment vyžínačov značky . Strunové sekačky (též vyžínače ) slouží k dosekávání trávy všude tam, kde se nedostane rotační sekačka. Vyžínače a kosy koupit o objednat u OBI. S jejich pomocí vysekáte trávu podél plotu a domu, . Od lehkého vyžínače pro dokončovací práce při ošetřování trávníku až po profesionální zádový křovinořez pro použití v nepřístupném terénu – pro každý druh . Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Trh nabízí desítky modelů strunových sekaček, vyžínačů a.

Zahrada je naší chloubou i okrasou zároveň. Vyžaduje však velkou péči, především sekání trávy je pak téměř nikdy nekončící činnost. Důležitým pomocníkem pro údržbu trávníku je bezesporu sekačka, ale pokud chcete mít posekáno i ve svahu, okolo a pod keři, anebo kolem zvlněných okrajů.


Tím se stávají akumulátorové vyžínače STIHL výbornými pomocníky jak pro. Výkonný a lehký akumulátorový vyžínač k vyžínání tvrdé trávy na větších plochách. Nemusíte si také dělat starosti, zda nebudou rušit sousedy. Stroje pro vyžínání míst nedostupných pro běžnou sekačku či sekání vysoké trávy pomocí žací struny se nazývají vyžínače.


Skvěle se dostane kolem všech záhonků, oseká trávu okolo zahradního nábytku či pergoly. S benzínovým vyžínačem McCulloch dáte trávník rychle do pořádku. Tento produkt McCulloch je nabitý funkcemi a disponuje vším, co je potřeba k údržbě . Preto po kosení tráva pozdĺž okrajov trávnika, popri cestičkách, ako ani okolo stromov, kríkov a záhonov ešte nie je skosená na požadovanú výšku.


Aku strunové sekačky na trávu - vyžínače. Strunový vyžínač 350W představuje vysoce kompaktního a variabilní pomocníka,. Lehký elektrický vyžínač vhodný pro konečkou úpravu trávníku okolo plotů, zdí, záhonů a jiných překážek.


Vybaven je teleskopickou tyčí s nastavtelným madlem,.

Vaše zahradní sekačka nestačí na zarostlý terén, který je třeba zkrotit? Nabízíme vyžínače s aku, benzinovým a elektro motorem. Benzínový vyžínač Husqvarna 122C. Porovnanie cien e- shopov. Dôkladné kosenie trávy vo všetkých polohách.


W - 2-lanková žacia hlava - výsuv lanka klepn. RO Traducere a instrucțiunilor originale. COSITOARE ELECTRICĂ PENTRU . Vyberte si z našej ponuky krovinorezov a vyžínačov a zbavte sa okolitého nechceného porastu na vašom dvore, či záhrade, rýchlo, jednoducho a pohodlne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky