pátek 19. října 2018

Zastínění terasy plachtou

Hledáte moderní a funkční řešení pro zastínění posezení na Vaší terase ? Stínící plachta z mimořádně pevné, odolné a prodyšné tkaniny hanSe zajišťuje . Navíc sluneční plachty za trvale nejnižší ceny. Stylové a funkční zastínění terasy s pomocí stínící plachty Ingenua. Poradenství při výběru vhodného řešení, doprava zdarma.

Zastínit lze prostor terasy , zahrady, letní restaurace, dětského hřiště apod. Materiál plachty Austronet 94 který se používá v našem systému stínění , je plátno . V našem sortimentu najdete plachty italského výrobce Corradi, které patří jednoznačně mezi . V dnešní době se využívá spíš pro zastínění a zastřešení terasy. Pokud již máte pergolu na.


Méně časté a známe řešení je zastínění plachtou. Zastínění nás chrání a navíc nám může při nepřízni. Stínicí plachty se vyznačují jednoduchou lehkou konstrukcí, snadnou manipulací a .

Sousedi mají plachtu z Ikea. Na zastínění dobrý, ale při větším dešti se tvoří louže a promáčí se. Možná s impregnací by k tomu nedocházelo . Sluneční plachta Magical vám dokáže nabídnout doslova komfortní zastínění například vaší terasy či zahrady. Díky unikátní hliníkové navíjecí hřídeli o průměru.


Požadavek zákazníka zněl: Vkusně zastínit terasu. Tento typ markýzy má malou . Obdélníkové stínící plachty Ingenua přináší nový rozměr zastínění vaší zahrady či terasy. Vypadají efektně, jsou vyrobeny z odolných materiálů a stín vám . Designový prvek dominující celému prostoru.


Kvalitní nerezová konstrukce a odolná plachta Dacron. Defense je vyráběna ve dvou standardních verzích, které se liší zastíněnou plochou. Lze je proto použít pro zastínění menších ploch jako jsou čekárny, terasy , dětská . Plachtové stínění je další možnost jak zastínit terasu , posezení, atrium, popřípadě venkovní restauraci.


Moderní vzhle ostré, čisté kontury, . Na zahradě využijete slunečník i solární plachty , stejně jako markýzy či.

Letní slunce dokáže neúprosně pálit . Dospělí se těší, až budou moci opět vysedávat na terase a užívat si. Jedná se v podstatě o plachtu či plachty přidělané na dvou, třech či . Kromě takové klasiky, jakými jsou markýzy, jsou stále více v kurzu alternativní stínicí zahradní systémy jako sluneční plachty , různé baldachýny . Lze využít i na jiná místa, kde není žádoucí přímé slunce. Praktický a moderní způsob zastínění vaší terasy.


Patentovaný systém pohyblivé stínící plachty - SHADEONE, nabídne zajímavé řešení pro zastínění nejrůznějších typů a velikostí teras a pergol. Slouží jako alternativa zastínění pergoly pomocí markýzy. Vytvořte si doma relaxační prostor pomocí terasy a kvalitnímu zastínění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky