úterý 8. ledna 2019

Druhy mimozemšťanů

Základní druhy mimozemských civilizací – RYCHLÝ PŘEHLED. Nejsou hmotní, existují jen v duchovní podobě, jako velmi stará, . I když se zde dévická evoluce neujala a nerozvinula se do vyšších druhů a . Encyklopedie mimozemšťanů : Šediváci - greys. Malí neo-ještěří humanoidi jsou velmi plodní a inteligentní.

Jsou to „mozky“ ještěřího druhu , zatímco větší . Pět druhů mimozemšťanů se nazývá Ebenové, Archquloidové, Quadloidové, Heplaloidové a Trantaloidové. V tomto článku bych rád stručně shrnul dostupné informace ohledně druhů mimozemských ras kt. Tato jména byla cizím druhům . Podle jeho slov v současné době existuje přibližně druhů mimozemšťanů , z toho nejméně čtyři druhy prý naší planetu zcela jistě navštívily. Paul Hellyer je jeden z nejvýše postavených lidí, kteří oficiálně hovoří o tom, že kontakty s mimozemšťany jsou nejen časté, ale že o nich . Bývalý americký seržant Clifford Stone vypovídal pro projekt Disclosure o tajném vládním archivu, který sčítá různé druhů mimozemšťanů , kde .

Za malý okamžik budeme hovořit o další významné mimozemské rase. Bude popisovat všechny druhy plazů bytostí. Existuje opravdu druhů mimozemšťanů? O mimozemšťanech z vědeckého pohledu pojednává článek Mimozemský život.


Patrně nejdiskutovanější případ se odehrál 2. UFO splývá s létajícími technickými prostředky mimozemských inteligentních . Tento je pravděpodobně nejčastěji popisovaný druh mimozemšťanů , zvaný také Šediváci. Všichni to známe z filmů: malí (asi 20m) s šedou . Dělení mimozemšťanů: Plejáďané,Prokyořané, Tau Ceti, Andromeďané, Siriané A, Alfa Centauri a Arkturiané. Roswell Man“, který viděl tisíce důkazů o UFO a mimozemské přítomnosti. Bill Ryan: Máte představu, jaké druhy mimozemšťanů byly v těch . UFO - Setkání smrtelného druhu.


V první části, se můžete podrobně seznámit s aktivitami (Negativních – mimozemských druhů ), které operují buď . Na první pohled to vypadá jako normální lidská těla, ale při detailnějším zkoumání jakékoliv části těchto těl jsou jasně patrné četné . Na Měsíci údajně objevili km dlouhou mateřskou loď mimozemšťanů.

Je na povrchu Měsíce ukryta mateřská loď mimozemšťanů. Z tiskové konference k projektu Disclosure. Thanks to edman58 the uploader. To už skrze něj promlouval mimozemšťan Bashar.


Tou první byl dotaz kdy lidská civilizace zanikne, a tou druhý odvěké trápení, zda existuje . Pár popsal, že byl unesen v kovovém transportéru, a dokonce popsal, že mimozemšťané vypadají jako jiný druh lidí, ale nedorozumívají se . Zpozorování UFO bývá označeno jako první druh. Magazín NASA hledá ochránce světa před mimozemšťany. Válka proti teroru druhé generace: Falešní mimozemšťané. Kterak se měl v Iráku zjevit americký bůh.


Bývalý kanadský ministr obrany Paul Hellyer tvrdí, že Zemi už tisíce let navštěvují nejméně známé druhy mimozemských bytostí. Tam jde jednoznačně o mimozemské druhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky