středa 23. ledna 2019

Kytky do truhlíků

Poté, co vtrhlo jaro do předpovědi počasí, mělo by ovládnout i vaše truhlíky. Za pět týdnů už bude čas vyndat truhlíky a květináče na balkony a terasy. Přemýšlíte, co do nich zasadíte, abyste si . Všelicha (Brachycome iberidifolia) je velmi vděčná rostlina do balkonových truhlíků a. Jak se mi osvědčily minihledíky, letničková novinka do truhlíků. Určitě se vyplatí investovat do truhlíků s knoty nebo s jiným .

Používáme cookies, abyste rychleji našli třeba vaše oblíbené kytičky. Stejně tak jako kalibrachoe je můžeme vysazovat do truhlíků společně s většinou druhů letniček. Jejich převisy mohou být dlouhé u některých druhů od do metru. Stejně jako každy rok , jsme letos pro vás připravili mémě obvyklé druhy balkónových rostlin, které se hodí k výsadbě do truhlíků a jiných nádob.


Zima je snad konečně za námi a my už se nemůžeme dočkat, až osázíme truhlíky , které Co nejdřív ozdobí naše parapety, lodžie či terasy . Zpravidla je již koupíme ve stádiu poupat v plastovém květináči, stačí je z něj jenom vyklepnout a vysadit do truhlíku. Já jsem dala do truhlíků macešky, primulky, cibuloviny a vřesy (ty mají radši ten stín). Všechno jsou to kytky odolné, co snesou i mírné mrazíky . S tím nám mohou pomoci samozavlažovací truhlíky , které budou hlídat.

Výsadba rostlin do truhlíků je vhodnou alternativou pro milovníky zeleně, kteří nemají u domu vlastní zahrádku, ale přesto touží po kvetoucí . Vážení zákazníci, nabízíme vám široký sortiment balkonových květin a letniček z vlastní produkce pro výsadbu do truhlíků , závěsných košů a na . S příchodem jara zaplaví malé květináče celá oddělení marketů a stačí si tak jen vybrat, co přesadíte do truhlíku na okno, balkón, lodžii nebo . Ne každý je šťastlivcem, který vlastní nějaký ten metr půdy a může si tak dopřát potěšení vypěstovat si na zahradě vlastní květiny,. Hezky osázený květinový truhlík přináší kousek přírody, oživení a krásy nejen majiteli, ale všem, kteří okolo domu procházejí. Květiny na balkony a do okenních truhlíků. Dříve běžné zvyky jako sušení prádla na balkonech anebo v oknech pomalu mizí a . Muškáty, truhlíky , balkonovky. Zobrazuji celkem produktů.


Fuchsie v truhlíku 40x40cm. Většina rostlin, které sázíme do truhlíků , vyžaduje přímé slunce. V sluneční výhni se daří petúniím, surfíniím, gazániím, pelargoniím a mnoha . Oživení klasiky Klasické balkonovky mají řadu výhod – kvetou dlouho a do truhlíků jsou ideální. Krásně je oživí například drobnokvěté druhy a . Prázdné parapety a balkony vypadají v letních měsících smutně.


Rozjasněte si pohled z okna okrasným truhlíkem nebo květináčem. Vypravte se pěkně po ránu do zahradnictví či květinářství, kde na vás čeká nepřeberné množství sazeniček. A jak vybrat ty nejvhodnější?

Zonale-muškáty vzpřímené se hodí do květinových truhlíků a různých balkónových nádob. Mají v oblibě slunná a chráněná místa. Jsou ozdobou balkónů a teras. Při dobré péči kvetou od května do prvních mrazíků.


Rostliny vhodné do truhlíků na plné slunce. Ani většina truhlíkových květin, které rostou lépe na teplých a chráněných místech, nesnáší dlouhotrvající horka. Nastává čas na osazování truhlíků , květináčů a zajímavých nádob, které nám budou krásnými společníky na balkónech, terasách či okenních parapetech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky