středa 16. ledna 2019

Vířivka na pokoji

Vše, co pro romantické chvíle potřebujete, je pokoj se soukromou vířivkou. Objevte náš výběr hotelů s privátní vířivkou na pokoji po celém světě! Opustit pokoj je pak třeba do h. Krasna vířivka na pokoji ! Přečtěte si více hodnocení pro Horský hotel Vidly . Víkendový pobyt s vířivkou na pokoji už rozebírají maminky na webu eMimino.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. All inclusive pobyt v Harrachově pro dva: Pokoje Swarovski se saunou i vířivkou. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Luxusní pokoj s vířivkou , vlastní koupelnou se sprchou a bezplatnými toaletními potřebami. A to v soukromí pokoje , k využití kdykoliv během vašeho pobytu v Penzionu Recall – v pokoji wellness. Soukromý pokoj s vířivkou a saunou v . Pro výraz vířivka na pokoji jsme našli 2výsledků na vyhledávači slev Skrz. Obsazenost: 2-osobyVelikost: 60m.


Luxusní a jedinečné ubytování pro náročné, vlastní vířivka s hydromasážním systémem.

Pokoje vybavené vlastní kuchyňkou, vhodné i pro dlouhodobý pobyt. Ahoj holky, máte nějaký tip na hotýlek, penzion. Vybavení pokoje : wifi, televizor, rádio, sauna, vířivá vana a toaleta na pokoji , dvoulůžková manželská postel s příjemným osvětlením, skříň, župan, fén . Jižní morava ve VIP pokoji s wellness vířivkou na pokoji a . Na webu TripAdvisor naleznete recenzí cestovatelů, fotografii a výhodné nabídky pro . Nejkomfortnější a největší z našich pokojů vybavený vlastní vířivkou. Příjemné ticho pokoje poskytuje jeho umístění v nejklidnější části hotelu s výhledem na . Všechny pokoje a interiéry hotelu jsou výhradně nekuřácké. Zcela zatemňující okenní rolety, které.


Dvoulůžkový pokoj DeLuxe s vířivkou a audio systémem . Nebude chybět krásná květina pro dámu přímo na pokoji a Váš pobyt osvěží slavnostní tříchodová večeře při svíčkách. Hosté si mohou vybrat mezi ubytováním v pokojích nebo v luxusně vybavených apartmánech s vířivkou a minibarem. Luxusní čtyřhvězdičkový penzion nabízí patnáct nadstandardně vybavených dvoulůžkových pokojů.


Hotel LONY nabízí pokojů , tj. Romantické pokoje s terasou a luxusní Juráškovo apartmá. Ubytujte se v jednom z našich luxusních pokojů , z nichž jsou vybaveny vířivkou. Každý pokoj má svůj styl a na jeho vybavení bylo použito jiné dřevo.


Náš hotel je vybavený pokoji s vlastní toaletou a koupelnou, ve které je umístěna.

WC, vířivkou , manželská ložnice, obývací pokoj s TV, WI-FI. Vidíte saunu, přírodu, vířivku , cítíte delikátní večeři, vůni růží, slyšíte uším. Pokoj je situován do hlubokého vesmíru s mnoha měsíci a mlhovinami, naší.


Beskydech - vířivka na chatě, wellness, infrasauna. Privátní vířivka a privátní sauna wellness-dablice. Whirpool pro až osob, pronájem pokoje s vířivkou , soukromé wellness na romantické .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky