pátek 29. března 2019

Posuvné brány kolejnicové

Horní vedení CRANKSHAFT-4pro obloukový tvar posuvné brány , válec 4mm. Posuvná brána po kolejnici pro Váš dům a zahradu. Komponenty pro brány vám výborně poslouží při opravách i při servisu.


Pokud doma zrovna budujete nové brány posuvné po kolejnici , jste zde na správném . Brány posuvné s prahovou kolejnicí.

Jednoduché řešení pro uzavření vjezdu do oplocení, vhodné pro aplikace kde nelze osadit systém posuvné nesené brány. Jedná se o původní řešení brány s posuvem do strany, které se postupně nahradilo řešením brány samonosné. Tento typ brány jezdí „po kolejnici “, což je zabetonovaný železný „I“ profil . Bránu barevně i stylově sladíme. V místě pohonu je nutné vyvedení všech uvedených kabelů, které musí být protaženy. Pohony Posuvných bran Pojezdové brány - kolejnicové.


Klasická posuvná brána je nejrozšířenější způsob řešení vjezdové brány. Vyznačuje se tím, že má kolečka se zapouzdřenými ložisky, které jezdí po kolejnici.

Pojezdové brány po kolejnici s bránovým pohonem NOVAVISIO jsou cenově nejdostupnějším řešením posuvné brány do boku, které zabezpečí dokonalé . Nosné 1-ložiskové pojezdové kolo o průměru mm, nosnost kola . V profil pro posuvnou bránu a vrata, k přišroubování do betonového základu. Na výběr máte ze dou typů: samonosné posuvné brány a kolejnicové posuvné brány. Firma Honc se sídlem Dvůr Králové nad Labem vyrobí a dodá posuvné brány samonosné i po kolejnici v okolí města Jaroměř, Trutnov. Výhodou posuvné brány po kolejnici je menší nárok na prostor pro odjetí brány.


Místo pro zajíždění brány se prakticky . Kolejnicové posuvné brány - základní popis. POJEZDOVÁ BRÁNA PO KOLEJNICI , CENÍK. Je to vodící systém vedený po kolejnici , která může být zapuštěná v úrovni terénu, anebo . Kované vjezdové brány, posuvné i otočné. Možnost objednat montáž po celé ČR.


Kování pro kolejnicové brány. Jsme největšiho dodavatel komplexního řešení pro . Nejvíce rozšířený typ posuvné brány vyznačující se kolečky se zapouzdřenými ložisky, které jezdí v napevno ukotvené kolejnici. Není potřeba tak velký prostor, . Dálkové ovládání pro garážová vrata, závory a vjezdové brány.

Proč dnes přemýšlíte a volíte např. Konstrukce brány je vyrobena většinou z uzavřených profilů v běžném. Pojezdová brána je řešením všude tam, kde není prostor pro křídlovou bránu, nebo dostatečný boční prostor pro samonosnou . Posuvné vjezdové brány jsou tvořeny jedním křídlem. Dvoudílná teleskopická posuvná ( kolejnicová ) brána se skládá ze dvou křídel navzájem propojených, kde jedno křídlo je posouváno automatickým pohonem a. Kovovýroba Šperl - partner firmy LOMAX. Výroba vjezdových bran, posuvné , kolejnicové , samonosné křídlové.


Vjezdové brány více druhů. Samonosné brány, posuvné brány po kolejnici , křídlové brány, teleskopické brány a skládací brány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky