úterý 19. března 2019

Sněžné frézy

Vyberajte si Snehové frézy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Honda nabízí pásové sněžné frézy do náročných horských podmínek a kolové sněžné frézy k údržbě pochozích i pojezdových komunikací kolem domů. Profesionální sněhové frézy , se kterými odklidíte sníh 20x rychleji než s lopatou či hrablem! Nabízíme kompletní sortiment sněhových fréz Vega, Murray a Snapper.


Sněhové frézy elektrické i benzínové, 1stupňové i 2stupňové. Doprava zdarma do hodin, garance nejnižší ceny.

Pro snadné odklizení zasněžených ploch je ideální použití sněhové frézy. Sněžné frézy YANMAR splňují ty nejvyšší požadavky jak na kvalitu, tak na výkon. Produktová řada YSR je rozdělena na kompaktní a profesionální stroje. Vhodný pro malé a střední zemědělce a komunální služby.


Kvalitní sněhové frézy Honda, Stiga pro náročné uživatele. Sněhová fréza Stiga Snow nabízí modely STIGA Snow Fox, Blizzar Flake a Power naopak Honda . Pro uklízení těžkého a udusaného sněhu jsou ideální dvoustupňové sněhové frézy , které zpracovávají sníh dvoufázově - nejdříve sníh nahrnou šnekem do . Jednostupňová elektrická fréza bez pojazdu. S šikovnými sněžnými frézami AL-KO je konec lopotné a namáhavé práci s lopatou.

PŘÍPRAVA STROJE K PROVOZU ! Pokud si budete přát, Vaší sněhovou frézu připravíme v našem autorizovaném servisu. Pokud nestačí lopa, může zaskočit fréza na sníh. V našem sortimentu naleznete benzínové sněžné frézy : Levné sněhové frézy Husqvarna, Levné sněžné frézy.


Dvoustupňové sněhové frézy jsou vhodné do jakýchkoli, tedy i těch nejnáročnějších sněhových podmínek a na všechny. Sněžná fréza pro nosiče vybavené tříbodovým zavěsem. Svetlomety v tomto období určite oceníte. S pásovou frézou si môžte byť . V našej ponuke nájdete ako ľahké snehové frézy vhodné k domčeku, tak aj profesionálne snehové frézy , ktoré si ľahko poradia so zimnou kalamitou v horách. Jedná se především o sněžné frézy v různém provedení a hrabla na sníh.


Můžete se na nás s důvěrou obrátit, u nás seženete vše potřebné a náš ochotný . Frézy sníh rozřezávají pomocí točícího se šneku a odhazují jej mimo čištěnou oblast. Mohlo by se zdát, že pořízení sněhové frézy je zbytečnost, ale jen do doby, než napadne první příval sněhu. Elektrické sněhové frézy dokážou odklidit sníh až 20x rychleji, než hrabla, lopaty nebo smetáky. Poradíme vám jak vybrat sněhovou frézu a dáme vám tipy na nejlepší sněhové frézy dle hodnocení uživatelů a dalších kritérií.


Všechny sněhové frézy Stiga vydrží „nápor“ severské zimy. Aby jste si vybrali přesně tu sněhovou frézu Stiga, která je pro Vás nejvhodnější, je třeba si nejdříve. Vyberte si z našej ponuky výkonných snežných fréz , či už elektrickú, alebo benzínovú, a odpratávanie snehu bude pre vás zábavou.

Hybridní elektro-pohon ocení nejen ti, kteří frézy parkují ve špatně . V široké nabídce sněžných fréz není lehké se orientovat, proto mnozí ocení i několik rad při výběru. Stejně jako sekačky na trávu, i frézy . Poradí si se sněhem na příjezdové cestě, parkovišti, . Už teď se děsíte, kolik budete muset letos odhrabávat sněhu? Nechte mechanizaci, ať pracuje za .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky