pátek 12. dubna 2019

Hubení krtků

Krtek není nebezpečné zvíře, ale dokáže každému zahrádkáři pořádně otrávit život, pomůžeme vám se krtků zbavit. Krtčí houževnatosti je přímo úměrná jeho zarputilost zůstávat na. Gely na krtky jsou mimo pastí na krtky další možností, jak se krtků na zahradě zbavit. K oblíbeným gelům patří Liquid gel nor, který je jasnou jedničkou v hubení.


BROS-Karbid na krtky je přípravek k hubení krtků.

Jed na krtky Bros-Karbidex. Veškerá manipulace je povolena osobám starším let. Upozornění: Podle zákona č. Pro hubení hryzců, hrabošů a krtků způsobujících škody nejen na trávnících byl vyvinut výkonný stroj Mauki, produkující oxid uhličitý v kombinaci s oxidem . Hmyzožravec válcovitého těla pokrytého černou srstí, přední nohy otočené do boků jsou mohutné, přizpůsobené . Hubení krtků – krtek obecný (Talpa europea).


Chcete vyhnat krtka z vaší zahrady?

Hledáte zaručený návo jak se krtků zbavit? Existuje řada způsobů, jak vypudit krtka ze zahrady. Máte někde zkušenosti s tímto přípravkem?


To je nejrychlejší a trvalý způsob likvidace krtka. Máme roční kočičku a letos za týden ulovených krtků – pěkně položených. Ten kdo podobně jako já už vyzkoušel návody jak zlikvidovat krtka ví, že je to neuvěřitelně velký problém i pro nás - inteligentní homo sapiens.


Firma Dopareal provádí likvidace krtků v hlavním městě Praha a krtek na zahradě bude minulostí. CRITOX dýmovnice na krtky se používá na hubení krtků v areálech letišť, zemních hydrotechnických konstrukcích a sportovních objektů. Karbid vápníku, Odpuzovač krtků , Ratimor, Norat ATG, Kumatox G, Rodenticidy, . Dobrý den, prosím o vaše zkušenosti ohledně hubení krtků.


Zatím jsem ve fázi, kdy mám z pet lahví udělané řehtačky, které ale tedy moc nefungují. Naše firma se postupně profiluje a specializuje na dovoz kvalitních produktů, přípravků a prostředků z Polské republiky určených pro boj proti škůdcům. Nevíte jakou past na krtka použít?


Firma Deratizace-Global sídlící v hlavním městě Praha a vyjíždějíc po . Hryzec, hraboš a krtek je zlým snem pro každého milovníka hezkého trávníku.

Pracně vypěstovaný a udržovaný trávník je ze dne na den plný kopečků zeminy,. Total GEL NOR kartuš cena je za kartuš bez pasti Voní a láká k sežrání, ulpí na packách, ocasu, srsti. Zvířata se olížou a gel sežerou.


Který prostředek je nejvhodnější k hubení krtků ? Nic nefunguje tak, aby to bylo úplně ideální, takže je třeba zkoušet. Jak účinně vypudit krtka ze zahrady a opravit poškozený trávník receptář. Krtka se dá nejspolehlivěji zbavit buďto mechanickými pastmi, což je sice účinný, ale poměrně. Pak se naskýtá otázka i humánního hubení chyceného krtka. V česku je usmrcení krtků zakázáno, jelikož krtek je zákonem chráněný živočich.


Vím, jak vám pomoci v souladu se zákonem. Ochrana krtka: krtek je chráněný zákonem, ale to stejně jako všechy ostatní rostliny a živočichové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky