čtvrtek 18. dubna 2019

Zahradní sruby

Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby, sruby , dřevěné chaty, zahradní domky a chatky zateplené i nezateplené. Také nabízíme domky na nářadí, sauny. OLŠÁK CHATKY - sruby , chaty, altány.


CHAT, chatek, altánků, zahradního nábytku, dek. Vsetín vyrábí: dřevěné výrobky, dřevostavby, dřevěné ploty, palisády, kůly, zahradní nábytek, selský nábytek, přístřešky-garážová stání, .

Dřevěné kanadské sruby od tesařství Jiří Urban s 5-ti letou záruční dobou a servisem. Návrhy a projekty srubových domů. Vyrábíme kvalitní sruby a dřevěné chaty na zakázku.


Tento způsob stavby kanadského srubu vyžaduje mnoho zkušenosti a patří mezi . Roubenky a kanadské sruby – výstavba srubových a roubených domů na klíč i v. Rozšířili jsme naši nabídku o zahradní domky, garážová stání a chatky z . Víkendové srubové chaty, dřevostavby na víken sruby k rekreaci, menší. Víkendové chaty a chatky jsou o něco větší než zahradní chatky a mají více než .

Prodáváme zahradní domky, dřevěné chatky, chaty, dřevostavby, sruby , altány, domky na nářadí. Máme přes 7zahradních domků, chatek a chat. Stavíme sruby , roubenky i menší dřevostavby jako altány, pergoly, sauny nebo zahradní nábytek. Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky, sruby , zahradní domky na nářadí, garáže, přístřešky na auto. Pod pojmem „kanadský srub “ si většina z nás představí sněhem zavátou chatu někde na Aljašce, ve které se zlatokop bez nároku na jakékoliv pohodlí snaží . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny . Sháníte zahradní domek, kůlnu nebo přístřešek?


Vsetín, nabízíme dřevěné zahradní domky, které jsou odolné, pevné a skvěle izolují. Kompletně realizujeme sruby , srubové domy, roubenky a veškeré dřevostavby. Chaty pro rekreaci, zahradní bydlení, zahradní nářadí, altány, pergoly, garáže, . Internetový prodej zahradních dřevostaveb, srubů přízemních i patrových, altánků , chat, saun.


Nabízíme ratanový a dřevěný zahradní nábytek. Zahradní chata Ludmila, zateplená: 5×m. Nátěry na sruby , roubenky, zahradní domky, ploty a okna.


Naleznete zde široký sortiment ručně dělaných výrobků z masivního dřeva. Masivní zahradní sezení, dřevěná koryta, necky a kolostavy, dětské skluzavky, .

Sruby - základem této jednovrstvé konstrukce jsou masivní dřevěné bloky. Dále vyrábíme srubové pergoly, sauny, srubový zahradní nábytek a různé dřevěné . Stále více lidí upřednostňuje dřevostavby, protože obrazně řečeno takto jsme stále v kontaktu s přírodou. Dřevostavby, sruby , montované domy, zahradní chatky. Srubové domy, větší rekreační chaty, případně atypové stavby můžete též . Je to ode mě blízko do krásné, členité a vstřícné krajiny s lesními zvířaty. Malovali ji malíři, pramení v ní potoky.


Doplníme vaše stavby o krytá posezení ve stylových altánech, zahradní. Také interiéry, kuchyně a dřevěný nábytek, doplňky do zahrady : terasy, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky