pátek 5. dubna 2019

Podzimní vůně

Podzimní vůně za akční ceny v internetové parfumerii Elnino. Z dámských vůní , které se hodí pro sychravé podzimní dny, můžeme doporučit květinově-dřevitou Versace Vanitas. Sepsala jsem pár tipů na vůně , které se k typické podzimní atmosféře naprosto hodí.


Taky Vás v této době lákají vůně , které jsou těžší, hřejivé a . Spravte si náladu v podzimních plískanicích a zahalte se do hřejivé podzimní vůně ! Pro inspiraci vám představujeme nové verze oblíbených a dnes už legendárních parfemovaných a toaletních vo.

Podzim je ideální dobou pro změnu parfému. S příchodem chladnějšího počasí tak nastává ideální období na změnu, a to nejen šatníku ale i vůně. Vůně Marc Jacobs jsou proslulé originálním designem flakonků, do kterých se zamilujete na první pohled.


A ani aktuální podzimní novinka není . Letos jsou ovšem výjimečně temné, . Máme podzim a letní svěží parfémy, střídají těžší, výraznější vůně , které se v podzimním období krásně rozkládají a každé podzimní fouknutí, je příjemně rozptýlí . Nelehkého úkolu, a sice vybrat ty nejzajímavější podzimní novinky, jsme se však zhostili se ctí, a proto vám nyní předkládáme celkem šest vůní , . Témata jako Parfém na podzim. Jaké vůně a parfémy doporučují ostatní?

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Prohlédněte si aktuální nabídku. Když se začne ochlazovat, mám potřebu nosit vůně , které jsou hřejivější a teplejší, příp. Zkrátka na podzim patří ke . Moschino přivítalo letošní podzim vůní pro zajímavé ženy, které si potrpí na kultivovanost a jemnou eleganci.


Hřejivé tóny ovoce se v tomto . Krásné úterý všem, mám tady pro vás nové video, ve kterém bych bych vám ráda ukázala moje nejoblíbenější. S příchodem nízkých teplot a se slábnoucí intenzitou slunečních paprsků odkládáme jásavé a. Tak jako na jaře i na podzim k nám pokaždé dorazí nové vůně od Bridgewater Candle company. Pro tuto sezónu si pro nás připravili dvě nové vůně , které se . Změna ročního období si žádá změnu vůně ! K sychravému počasí se totiž mnohem lépe hodí těžší a hřejivé kompozice, které můžou být i . Je načase odložit letní parfémy stranou a podívat se po nějakých, které ti zpříjemní chladnější sychravé měsíce.


Ne jedna, ne dvě, ale hned tři vůně , po kterých by se muži měli na podzim doslova vrhnout. Každá z nich je skrytým esem v rukávu. S dlouhými podzimními večery ale přichází doba, kdy se v nás opět probouzí dáma.


Vánoční výlet, zvyky a tradice na Valašsku . V této kategorii nejsou žádné produkty. Zaregistrujte se k odběru novinek.

K tomu nás nos dráždí různé vůně spadaného listí a různých podzimních parfémů. A jeden, který bude mezi vůněmi dominovat bude určitě Burberry London. Tipy na podzimní dámské vůně. Léto uteklo jako voda a podzim se ukazuje v celé své kráse. Dny se krátí, venku zdobí cesty . Lákavá miska, překypující ovocem.


Svůdná vůně šťavnatých plodů moruše a čerstvě utržených fíků. Ještě podzim ani pořádně nezačal a už ti leze na nervy? Trpíš nedostatkem sluníčka a chybí ti dlouhé letní dny? Je jasné, že právě teď tě víc .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky