pondělí 8. dubna 2019

Skleněné markýzy

Kompletní zpracování plochého stavebního skla a jeho aplikace ve stavebnictví a interiérech. Skleněné stříšky a markýzy. Návrh skleněné markýzy vždy záleží na požadavku zákazníka a na možnostech každé stavby.


Díky dlouholeté praxi podložené desítkami referenčních realizací našeho sklenářství Vám můžeme nabídnout zajímavé a atypické . Chybí vstupnímu prostoru vašeho domu či firmy ochrana proti dešti a sněhu nebo slunci? Chrání před deštěm, sněhem .

SKLENĚNÉ MARKÝZY A PŘÍSTŘEŠKY. Pro komerční i obytné objekty dodáváme a montujeme funkční skleněné markýzy a zastřešení vstupů a komunikačních . Markýzy a střechy - horizontální zasklení nad hlavami. Markýzy , přístřešky, stříšky v nejrůznějších tvarech, které je možné kotvit do cihel, betonu, plechu, skleněné fasády.


Skla používáme s nejvyšším koeficientem . Za deště si na ně vzpomenete. Specializujeme se na vývoj a hledání nových prvků uchycení skleněných markýz. Máme jeden z nejširších sortimentů na trhu, .

Markýzy především plní funkci ochrannou a to, proti dešti, sněhu a slunci. Soubor ke stažení: sklenene-markyzy-al-sky_cz_20. PDF sklenene-markyzy-al-sky_cz_20. Süd-Metal Beschläge - dodavatel nerezových kotvících prvků pro skleněné konstrukce.


Statika skleněné markýzy je potřeba u atypické markýzy ze skla. Miroslav Sázovský je statik na sklo počítající statiku skleněných markýz. Idividuálně řešené skleněné prvky z bezpečnostního skla, čirého nebo probarveného včetně souvisejících konstrukcí z žárově . Díky naší letité praxi podložené desítkami referenčních realizací Vám můžeme nabídnout zajímavé a atypické návrhy řešení těchto skleněných prvků včetně . Správný návrh skleněné markýzy. Na obrázku vidíte, jak došlo k vytržení ocelových bodu z vrstveného skla, které bylo složené ze dvou tabulí . Vytvoříme pro Vás konstrukční řešení prosklených konstrukcí a fasád na míru.


U nás si můžete objednat markýzy , zimní zahrady a prosklená schodiště či . Upevňovací systém skleněných přístřešků VDS-60-střední. Sklon markýzy : maximálně 10o. Plánujete rekonstrukci balkonu, nebo stavíte rodinný dům a přemýšlíte o materiálu zábradlí na balkon?


Venku se honí všichni čerti a vy slyšíte kapky deště bubnující vám nad hlavou. Vidíte jejich dopadnutí na čistou skleněnou plochu a jen se usmíváte, protože jste.

Markýza tlumí sluneční záření a chrání proti nepříznivému. Proč zrovna skleněné markýzy ? Odpověď je jednoduchá - sklo je velmi moderním, a i když se to tak na první pohled nemusí zdát, tak i praktickým materiálem. Poskytujeme sklenářské práce na klíč.


Vyrábíme skleněné markýzy a světlíky, interiérové příčky, dveře, obklady do kuchyně, zrcadla a zrcadlové stěny, skleněná . Ve své praxi specialisty na stavební sklo se pravidelně zabývám navrhování skleněných markýz. MAR je produktová řada kování pro skleněné markýzy určená na kotvení od jedné až po čtyři osy v povrchové úpravě broušený nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky