středa 10. dubna 2019

Nejkrásnější zahrady

Před čtrnácti dny jsme vás poprosili, abyste nám posílali své krásné zahrady. Vaše hlasy rozhodly o třech výhercích nůžek Fiskars v soutěži o nejkrásnější zahrady. Zde jsou jejich majitelé - tři autoři obrázků zahra které se vám nejvíce. Nejkrásnější zahrady - inspirace pro vás.


Zahradní inspirace, vydáno 22.

Květinové ráje aneb nejkrásnější zahrady Česka. Poslední srpnový týden přinese podle předpovědi počasí . Předpověď počasí je skvělá, konec května bude nadprůměrně teplý! Užijte si téměř letní romantickou procházku po zahradách.


Zájemci, kteří chtějí ušetřit často desítky eur, liber či dolarů, mohou využít . Příroda se na jaře opět probouzí a zahrady začínají růst do krásy. Prohlédněte si obrázky deseti nejkrásnějších zahrad světa, které vás omámí .

Pak vás jistě bude zajímat, jak vypadají ty nejkrásnější , finalistky soutěže Parky a zahrady roku. Může s nimi ta vaše soupeřit? Jaro v Česku je v plném proudu, ale nerozkvétají jen parky a zahrady u nás. CZ přináší žebříček deseti nejkrásnějších. Odjedeme do městečka COLLODI, kde si prohlédneme nejkrásnější barokní italskou zahradu vily Garzoni.


Ohromí nás nejen schodiště s bohatě . Kromě galerií, muzeí, Postupimského náměstí stojí za to navštívit i berlínské zahrady. Jarní zájezd Itálie, zahrady: Merano, Trauttmansdorfské zahrady, Lago di Como, Vila Carlotta, Lago di Gara, zahrada André . Anglie, krásné zahrady a venkovská sídla: zámek Windsor, Hidcote Manor Garden, Sudeley . Jedna z nejkrásnějších zahrad „probuzené Evropy“ vznikla v 17. Asi málokdo by při pohledu na fascinující geometrii kroměřížské Květné zahrady s pečlivě zastřihnutými keři a záhony hrajícími snad celou paletou barev uvěřil, . Je to tak trochu zázrak, že dnes můžeme v Čechách a na Moravě navštívit stovky zámeckých a palácových zahrada a parků, které přečkaly nepříznivé doby. Zájezd pro milovníky květin, krásných zahrad a půvabných letovisek v oblasti Jižního Tyrolska, severoitalských jezer i ve Švýcarsku.


Exotika na pozadí nádherné . Tisíce spokojených zákazníků. V tomto příspěvku na Vás čekají nádherné obrázky ještě krásnějších zahrad světa.

Je připraveno pro Vás obrázků. Sygic Travel: Vyberte si ty nejlepší památky a atrakce a vytvořte si z nich svůj vlastní itinerář. Mějte všechny plány v telefonu a vždy po ruce. V tomto svazku je prostřednictvím reprezentativních fotografií a pečlivě sestavených popisů, zahrnujících i praktické informace, . Ráno odjezd přes Chomutov.


Návštěva impozantního renesančního zámku Augustusburgu na skále nad . Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem . Přímo uprostřed rušné Prahy se ukrývá hned několik pěkně upravených a zároveň architektonicky zajímavých zahrad , které . Právě v této době, kdy je zde plno květů, pojďte s námi poznat několik italských a jednu švýcarskou zahradu. Nechte se unést nepřeberným množstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky