pondělí 15. ledna 2018

Past na kuny

Pasti jsou ve dvou provedeních. První provedení má jeden vstup a spouštěcí nášlapnou plochu na druhé straně oproti vstupu do pasti. V katalogu nemáme podrobnější informace o past na kunu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pozinkovaný sklopec na kunu, kočku, tchoře, lasičku o rozměru 102x26xcm.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dodáváme sklopce na kuny - Sklopec je past na kunu , která slouží k jejímu šetrnému odchytu. Kuna vleze do sklopce za návnadou, a jakmile se dotkne houpací . Na naši výzvu v Překvapení č. Ty v noci navedou kunu do sklopce, i když je past nastražená bez návnady. Past se umístní do volného prostoru, nebo podél zdí , kda zanechává své . Sklopec na kuny a kočky je osvědčená metoda, jak odchytit kunu, divokou kočku, tchoře.

Rady a tipy jak co nejúčinněji bojovat proti kunám, které tropí škody na zahradě či v kůlně. Jak zabránit kunám, aby neplenily kurníky, neničily zateplení domů? Past na kunu ,kuny - Past na kuny. Oboustraná průchozí past na kuny.


Jedná se o jednu z nejdelších pastí na trhu. Vždy dbejte na zákony dané země, zákaz lovu a na. Past sklopec na kunu návod na nalíknutí nastražení pasti Tuza.


Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny, tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny. Jak naučit kunu na sklopec. Naučená již kontroluje zda ve sklopci není něco na zub. Vyzrát na škodnou může být velmi těžké, se sklopnou pastí to rychle vyřešíte.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Z důvodu ochrany zvířat musí být všechny pasti, které jsou instalová- ny v kanalizačním potrubí, kontro- lovány vždy před silným deštěm! Oba dva druhy kun, lesní i skalní jsou velmi chytrá zvířátka a chytit je do sklopce či podobné šetrné pasti (obě jsou většinu roku až na výjimky chráněny) je téměř . Vyrobte si svou vlastní past na nezvané zvíře, které vás navštěvuje.

Postup není až tak složitý, efekt může být však. Co se týče kun: Nastražit loveckou past tam, kde se normálně pes nedostane, sklopec nejlépe ke zdi, nebo do úzkého průchozího místa. Past z pozinkovaného svařovaného pletiva je určena především k odchytu kun, tchořů, potkanů, koček nebo velikostně podobných divoce žijících zvířat.


K tomuto účelu slouží pasti na kuny. Výbava pasti na kuny ZDARMA . Past průchozí na tchoře, kuny , kočky a mladé lišky. Kovová dvířka pasti padají kolmo dolů. Rozměry: délka 120cm, šířka 23cm, výška 28cm, pletivo má průměr . Velké obtíže a škody způsobují drobní hlodavci, lasičky, kuny a další škodná.


Proto nabízíme celou plejádu pastiček a pastí k odchytu myší, potkanů, krys, . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky