čtvrtek 11. ledna 2018

Betonová opěrná zeď

Používá se pro opěrné a zárubní zdi do výšek 6m, zeď může být členěna pomocí lavic. Od výšky 3m doporučujeme statické posouzení a betonový základ. Oplotit svůj pozemek anebo zbudovat opěrnou zeď můžete funkčně, ale i krásně. S našimi produkty máte na výběr.


I zde v rozličných velikostech, mnoha . Ideálním řešením pro stavbu opěrných zdí je použití betonových.

Kvalitní opěrnou zeď o výšce několika metrů si tak budete moci udělat i sami. Opěrná zeď není zrovna laciná záležitost. Když bude betonová , tak se bez základu v nezámrzné hloubce neobejdete. Další výsledky z webu forum.


Náš sortiment Archiv Betonové prvky pro ploty a opěrné zdi se širokým výběrem tvarů, povrchových úprav i barev. Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním . Opěrné dílce Planex menších rozměrů se používají k vytváření zlomových přechodů ve členitém terénu pro ohraničení a ochranu ploch zeleně a pro stavbu. Opěrné zdi z fasádního betonu jsou mimořádně odolné vůči klimatickým vlivům, bezúdržbové.

Velkou popularitu si získala především betonová opěrná zeď , která je velmi pevná, účinná a zároveň cenově dostupná. Cena betonové opěrné zdi se odvíjí . Plánujete postavit opěrnou zeď , kaskádu či terasu? Trh nabízí kompletní systémy betonových prvků, předurčených přímo k použití v zahradní . Bloky jsou vzájemně provázány dvoutáhly, které se semknou s terénem a zamezí jakémukoliv posuvu.


Systém umožňuje rovněž stavbu betonových plotů a . Dobrý den, postavil jsem opěrnou zeď 6m vysokou nejsem si jist, jestli jsem dodržel správně stavební postup. Dobrý den potřebuji udělat 1m vysokou opěrnou zídku ze ztraceného. U opěrných zdí vyšších než metru je nutný betonový základ. Výhodou takové stavby je bytelná opěrná zeď , která díky obloukovému . Postavit svahovou terasu nebo opěrnou stěnu z dílců LiaStone zvládne. Podívejte se také na ztracené bednění Liapor nebo betonové prvky pro oplocení.


Betonové opěrné stěny prefabrikované Rekers jsou dostupné v těchto tvarech: L nebo T. Případně lze zvolit rohové řešení. Kromě poskytnutí opory stavbám . Pokud se rozhodnete zhotovit opěrnou stěnu z tvarovek ztraceného bednění, tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky