středa 17. ledna 2018

Ratanová truhlice

Ratanová truhla s pevnou mahagonovou konstrukcí. Výplet je z ratanu kubu v přírodní šedé barvě. Technické parametry: Barva: ratan kubu Rozměry: 76x35x. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Axin Trading ratanová truhla Herra č.

Toužíte po místě, kde si děti můžou schovat hračky a poklady a vy zase utěrky, ubrusy nebo ložní prádlo? Skladem ks Výrobce: Hitra. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Ať už je to ratanová truhla , proutěná truhla nebo truhla z teakového dřeva, všechny dobře poslouží.


Hledáte jiné koše či proutěné zboží? Zahradní, ratanový a dřevěný nábytek Polyratanová úložná truhla na kolečkách Pojízdná truhla s . Velikost ratanové truhly je 85x45xcm.

Túžite po mieste, kde si deti budú môcť schovať hračky, vy deky, periny či vankúšiky alebo ďalšie poklady? Ideálnym riešením je štýlová ratanová truhlica . Ratanové truhly Rivièra Maison jsou už léta skvělým pomocníkem. Jsou k dispozici jako sada tří truhel nebo se prodávají samostatně ve třech různých . Maminky vědí, že Velká proutěná truhla bedna ratanová stojí na eMiminu nejméně.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Barva ratanového výpletu je medová. Veľkosť ratanové truly je 75×35×cm. Prodám - Zahradní RATANOVÁ truhla na polstry PROMO Alu, lokalita České Budějovice. Krásná zahradní truhla na polstry - je.


Prodám - Velká zahradní RATANOVÁ truhla na polstry XXL Alu, lokalita České Budějovice. Konstrukce truhly je vyrobena z masivních ratanových tyčí. Precizně zpracovaná, ručně vyplétaná truhla z přírodního ratanu. Uveďte e-mail, případně telefon, . Prodej nábytku Pardubice - koše na prádlo, Doplňky a dekorace, Velká ratanová truhla na prádlo - AX , Šedá ratanová truhla.


Toto zboží bylo vystaveno na prodejně.

Truhla vyrobená z přírodního ratanu. V nabídce jsou tři velikosti. Tato ratanová truhla je vyrobena z rustikálního šedého ratanu - grey. Truhlu můžete využít doma nebo v zimní zahradě, či.


NOVÝ Úložný proutěný ratanový box, NOVÝ! V PŘÍPADĚ DOTAZU K NABÍZENÉMU PŘEDMĚTU MNE . Cena za kus, 52Kč, 64Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky