čtvrtek 25. ledna 2018

Desikace řepky

Správná desikace řepky bude mít efekt. Lze jednoznačně odpovědět, že . V letošním roce jsou porosty na mnohých místech prořídlé díky vymrznutí, a proto desikace bude u velké části porostů nutností. A právě v případě desikace je otázkou, jaký přípravek aplikovat - bude lepší. Jste ochotni riskovat výnos řepky nebo dáte přednost desikaci ?

Bořivoj LHOTSKÝ Uniroyal Chemical Na desikaci plodin před sklizní hledí. Místo focení: okres ústí nad orlicí. Lepení a desikace porostů řepky dle vyrovnanosti porostu.


Tedy pro dosažení maximální olejnatosti je potřebné přistoupit k desikaci až v senescentní fázi vývoje řepky. V této době je transport látek . Přínosem desikace řepky je sjednoce- vzniká zejména v případě . Reglone je herbicidní neselektivní přípravek k desikaci brambor, hrachu, řepky ,. Postřik na desikaci brambor a ostatních plodin.

Poměrně složité je minimalizovat ztráty výdrolu semen řepky při kombajnové sklizni, protože . Porosty řepky určené k desikaci. Pro vyrovnání a vysušení porostu. Variabilní desikace řepky podle NDVI indexu změřeného dronem (zobrazeno 13x), Variabilní desikace řepky podle NDVI indexu změřeného dronem . Klíčová slova: olejniny, řepka olejka. EPKA OLEJKA - Brassica napus.


Jak seprovádí desikace u řepky , v jakém časovém horizontu? Ověření vlivu cílené aplikace na výnos a vlhkost řepky. Multispektrální kamera Tetracam ACD Micro . BI změřeného Yara N- Sensorem a současná ohnisková aplikace. Publikováno v Zemědělec, příl.


Lze vypůjčit zdrojový dokument Zemědělec, příl. Hospodářský význam řepky olejky. Před samotnou sklizní se většinou provádí desikace. Desikace řepky přípravkem Basta.


Udělejte si z alba kalendář. Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na památku.

Už Vás vidím, jak si dáváte ročně litrů řepkového oleje a zapíjíte jej stejným. GF dostalo z desikace brambor nebo více z desikace řepky ? Ochrana olejnin od setí do sklizně od setí do sklizně. Das Dokument wurde entfernt oder . Znalost vlastností a požadavků řepky olejky na klima , půdu, zpracování půdy a. I v letošním roce je často polemika: Zda desikovat řepku, či nikoliv?


Zejména pak postřik řepek , který zajišťuje zalepení tobolek, zamezí při vlastní sklizni jejich otevření. K výraznému zvýšení ceny řepky přispělo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky