pondělí 8. ledna 2018

Roundup aktiv

Rostliny ho přijímají výhradně zelenými částmi a . Na víčku je odměrka a dětská pojistka proti otevření. Rychle hubí jednoroční plevely. Koncentrovaný postřikový přípravek ředitelný vodou k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných sadech, vinohradech, v okrasných.


Kvapalný koncentrát riediteľný vodou na ničenie trvácich a jednoročných burín.

ROUNDUP AKTIV - NAJPREDÁVANEJŠÍ HERBICÍD NA SVETE. Postřikový herbicidní přípravek ve formě kapalného rozpustného koncentrátu k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě,. Postrekový prípravok vo forme kvapalného koncentrátu riediteľného vodou na ničenie trvácich a jednoročných burín na ornej pôde, strnisku . Postřikový přípravek k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných sadech, vinohradech,.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost . Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle . Tento produkt již není na skladě.

Roundup aktiv 1ml 15– Kč. Slouží k likvidaci plevelů před založením trávníku. Doprava: expedice do hod. Totální, neselektivní herbicid k hubení veškeré zelené vegetace.


Působením přípravku v kořenovém systému se docílí zničení podzemních části zasažené rostliny. Totální herbicid k hubení vytrvalých a jednoletých plevelů na orné půdě, v ovocných sadech, vinohradech, v okrasných kulturách. Doručenie až domov alebo osobný odber. Hodí se jak k hubení trav, tak jakýchkoli . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Výhodné balení koncentrátů pro všechny, kterým nevadí nasadit si rukavice a po vlastní ose si herbicid naředit.


Postrekový herbicídny prípravok vo forme rozpustného koncentrátu na ničenie vytrvalých a jednoročných burín na . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Nově otevřené zahradní centrum v obci Velká Dobrá. Navštivte naše zahradnictví.


Kup teď 3Kč s dopravou 4Kč. Neselektivní listový herbicid se systemickým účinkem.

IPA soli N-fosfonomethyl-glycinu Dávkovanie. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky . SkladeProdejna: vyberte prodejnu.


Centrální sklad: není skladem. Cena, 1Kč, 1Kč, bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky