středa 11. července 2018

Motorové svíčky

Zapalovací svíčka je nezbytná část zážehového motoru. Zapaluje stlačenou směs paliva se vzduchem ve válci a tím iniciuje detonaci, po níž následuje expanze . IROKOROZSAHOVÉ ZAPALOVACÍ SVÍČKY S PRODLOUŽENÝM. SVÍČEK SKLÁDAJÍCÍ SE Z OSVĚDČENÝCH TYPŮ ZAPALOVACÍCH SVÍČEK.


Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.

Standardní motorové svíčky Denso. Bez zapalovací svíčky by současný zážehový motor neběžel. Poměrně nenápadná součástka navíc musí odolávat značným teplotám a tlakům.


Díky speciální konstrukci jsou lehké a odolné proti vibracím. Pro správný výběr svíčky použijte vyhledávač zde: NGK1. Název svíčky poté vložte do vyhledávače nahoru, obrázky . I tato zdánlivě prostá a malá součástka podstupuje v posledních letech velmi rychlý vývoj.

Musí totiž stačit vzrůstajícím požadavkům na . Svíčka zapalovací pro motorove pily Bosch WSR6F – Na dotaz. Praktickými zkouškami, poznatky při provozu motorových vozidel se zjistilo, že teplota. Svíčka BRISK N17YC vhodná pro motorové pily a motory malé zemědělské mechanizace . Originální Aftermarket Economy. NGK je přední výrobce zapalovacích svíček , krytů zapalovacích svíček , žhavicích svíček a Lambda sond. Díky použitým technologiím, japonskému . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


NGK zapalovací svíčky sestávají z jednotlivých komponentů, které jsou vzájemně perfektně přizpůsobeny, aby byl zaručen nejlepší možný výkon a nejnižších . Ověřené informace o firmách z oboru Autosvíčky - zapalovací svíčky , žhavící svíčky v regionu Střední Čechy a okolí. Je to nezbytná součástka zážehového . Briggs and Stratton BS-OHV. Svíčka 21R06DDvouspirálové tyčinkové žhavicí svíčky řady BRISK TWIN jsou určeny pro vznětové motory s . Husqvarnu - PR17Y pro Stihl - PR15Y Do objednávky vždy uveďte na jakoý typ pily zapalovací svíčku potřebujete.


Vaše objednávka pak může být. Kompaktní zapalovací svíčky určené pro omezené montážní prostory v motorových pilách či sekačkách.

Plně stíněné zapalovací svíčky s ocelovým pláštěm, . O co tedy jde v případě zapalovací svíčky ? Když otevřete kapotu, měli byste vidět svazek – drátu, které vedou na různá místa v motorovém prostoru. Když teď objednám, tak zboží dostanu. Iridiové zapalovací svíčky NGK představují v současnosti technicky nejhodnotnější řešení. Doprava: Zasíláme přepravní službou na dobírku.


Sportovní motorové zapalovací svíčky Denso Iridium. Výkonná iridiová elektroda, dosahuje velmi vysoké teploty a tím podstatně dokonalejšího spalování paliva. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky