čtvrtek 19. července 2018

Dětská klouzačka na zahradu

Dětská plastová Klouzačka Junior v červeno modrém provedení. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Kvalitní dětská skluzavka značky MONKEY´S HOME s přípojkou na vodu je vyrobena z. Super skluzavka s vodní přípojkou poskytne dětem na Vaši zahradě mnoho.


Archiv Podobné Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém .

Naše nabídka osloví každého! Jarní akce - na dětské domky. Cena je proto opravdu nízko a díky modré barvě bude vaší zahradě slušet! Neexistuje dítko, které by při pohledu na vlastní klouzačku nezavýskalo radostí.


A co teprve takový tobogán! Klouzání a houpání jsou nejoblíbenější dětské. Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu , skluzavky na zahradu , pískoviště, věžové sestavy, prolézačky a zahradní dětské domečky.


Klouzačky a skluzavky patří k nejoblíbenějším dětským atrakcím a ve firmě Vladeko nabízíme skluzavky.

Máte velkou zahradu , ale chybí ji nějaká atrakce? Nabízíme nejlevnější certifikované plastové skluzavky na dětská hřiště. Plastová skluzavka pro prima zábavu na zahradě , nebo u vody. Kč Klubová cena již od: 9Kč.


No my skončili u klasické skluzavky, kterou znám ze svých dětských let já z dětských hřiští :D Tenkrát byla v akci, těsně pod 4. Loudalko, diky moc, ja prave hledam neco vhodneho, protoze se snazim udelat na zahrade male multifunkcni hristatko :lol: Reagovat . Ta opravdová zábava na zahradě pro Vaše ratolesti. Dětská zahradní kovová houpačka pro až dětí houpačková sestava pro děti konstrukce z preciz. Obří skluzavka má bytelné schody pro bezpečný výstup nahoru, mírný sklon skluzné plochy a širokou základnu pro dokonalou stbilitu. Ke skluzavce je možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu. Dopřejte dětem mnoho zábavy se skluzavkami na zahradu z našeho eshopu.


Materiál: recyklovaný polyetylen. Tato dětská skluzavka je ideálním řešením pro všechny zahrady nebo dětská hřiště. Skluzavka se upevňuje ve výšce cca 5m.


Hračky na zahradu Klouzačky , skluzavky Dětská skluzavka 2v1. Dětmi velmi oblíbená skluzavka, která se hodí na zahradu i na doma. Skrýše, tunely, lezení a klouzání děti milují.


Kamarádi si z nás dělají legraci, že si z naší zahrady vlastně děláme takové druhé vesnické dětské hřiště.

Trampolína, skluzavka, pískoviště . Kč Keny Toys Dětská skluzavka 1cm. Kč RkToys dětská skluzavka CHD-151. Kč Marian Plast Dětská klouzačka s věží a prolézačkou.


Plánujete letos dětem udělat na zahradě pořádný hrací koutek?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky