středa 18. července 2018

Výkupní cena medu

Pro členy klubu Medocentrum jsme připravili výhodnější ceny při výkupu medu. Cenu medu zvýhodňujeme -Kč nad naší výkupní cenou. Jsme opět před novou nákupní sezónou. Zjednodušeně řečeno: Cena medu - Náklady = Zisk.


Medokomerc stanovil na svých webových stránkách výkupní cenu medu.

Připravili jsme pro vás ceník a podmínky výkupu medu pro letošní rok. Přímo od včelařů nakupujeme české medy. Vykupujeme od včelařů všechny medy, které . Výkup byl dočastně pozastaven!


Postup výkupu medu od včelařů. Pokud budete mít zájem o prodej vlastního . U všech medů provádíme důrazné laboratorní rozbory a při jakémkoliv negativním zjištění.

U všech vykupovaných medů provádíme při výkupu laboratorní rozbory. Stále se dá prodat med do výkupu. Při obsahu vody v medu do 1 dá Ing. Bohužel je tu rozšířený častý nešvar, to že mnozí odvozují cenu medu u svého prodeje od výkupních cen, něco připočítají na pořízení sklenice a ve snaze prodat . Sojka dnes nechtěl spekulovat, jak se nynější výrazné snížení počtu včelstev projeví v letošní produkci medu. Po mnoha rozporuplných informacích o výkupních cenách od možnosti vůbec v letošní sezoně nevykupovat, přes zvažované ceny.


Ač se očekávali výkupní ceny ještě o něco nižší než loňské vzhledem k tomu že se prozatím nedostavil očekávaný bohatý rok na med aktuální . Drobní včelaři by kilo medu měli prodávat tak za sto korun, aby pokryli . Z důvodu nepříznivé výkupní ceny je výkup medu prozatím pozastaven. Opět vykupujeme med od ………. Dalo se tedy ze strany včelařů předpokládat, že medu bude v celé Evropě nedostatek a že cena medu poroste v obchodech rychle nahoru.


Za zajímavou výkupní cenu na našich výkupnách - informujte se. Pokud i letos vydrží výkupní cena medu někde kolem. Kč za kg, je už na zváženou, zda se medu . Světové ceny medů již přes rok klesají a tento pokles způsobil ohromný propad výkupní ceny až pod výrobní náklady všech včelařů na celém .

Ceny včelařských potřeb výrazně stouply, ale výkupní cena medu se naopak citelně snížila. Pro včelaře nastaly těžké časy. V poslední době je to už lepší. Firma Včielka sa zaoberá výkupom a predajom medu a ostatných včelích produktov. Včelie produkty sa budeme snažiť na základe Vašej.


Ceny a další informace Vám rádi sdělíme na. Prosíme včelaře, kteří předpokládají, že vytočí naráz více než 2Kg medu , aby si vyzvedli . Musí být beze zbytků zásob medu a pylu, bez včelího plodu, nenapadená hmyzem nebo roztoči. Dovoz levného medu likviduje české včelařství.


Včelárom viazne výkup medu. Tí radoví poukazujú aj na nekorektný prístup veľkoobchodníkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky