středa 18. července 2018

Průlezky na zahradu

Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů v kategorii Hračky na zahradu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Nabízíme a montujeme dětská hřiště, skluzavky, houpačky, prolézačky , hrací sestavy a dětské zahradní domky. Malí architekti se budou realizovat na pískovišti, zatímco odvážní atleti budou nadšení z trampolíny nebo prolézačky. Oživte svou zahradu s Maxíkem.


Zastupujeme významné výrobce dřevěných hřišť a prolézaček určených převážně pro soukromé zahrady.

Vybírejte si Prolézačky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových. BAREVNÝ OSTROV - to je skutečné sportovní hřiště na zahradě. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku.


Máte živé děti překypující energií a toužící po zábavě? Chcete, aby si na vaší zahradě hrály s kamarády a prožívaly různá dobrodružství, a to všechno v dosahu . Prolézačky jim umožní lézt, šplhat i plazit se, zkrátka vidět svět z mnoha různých úhlů. Trampolíny, zahradní domky pro děti, skluzavky i drobné hračky pro malé i větší děti, mezi nimiž si vybere každý. Zahradní domek malý s kytičkami.


Má otevírací okna a dveře.

Skrýše, tunely, lezení a klouzání děti milují. Skluzavky a prolézačky pro děti všech věkových kategorií. Přemýšlíte nad zajímavým doplňekm zahrady , ze kterého by Vaše děti měly obrovskou radost?


Pak jste na správném místě! Máme tu něco pro každého, klasická . Splnit si svůj dávný sen můžete i prostřednictvím . E-shop s produkty na dětské hřiště - hriste- zahrada. MŠ, školy, obce, zahradní domky, . Zvažujte umístění hřiště na zahradě – vybírejte takové místo, na které. Všestranná zahradní průlezka Trimm umožňuje maximální využití díky . Popis činnosti : Hřiště 8D je originální, ryze český, certifikovaný produkt, který přináší inovaci do vašich zahrad , dětských hřišť, sídlišť a veřejných prostranství.


MOCHTOYS MOCHTOYS SKLUZAVKA 1CM. Celkově tlakově velmi kvalitně impregovaná trámová konstrukce. Multifunkční dětská věž Lucie je dodávána jako stavebnice včetně skluzavky, ks houpaček a. S nosností 1kg jsou naše klouzačky vhodné pro všechny soukromé zahrady i interiéry. Všechny námi dodávané typy dětských skluzavek jsou vyráběné z . Průlezky , pískoviště, skluzavky.


Zkuste jim na zahradu nebo na chatu koupit třeba trampolínu nebo. Návrhy a realizace zahrad - netfirmy.

Dětské hřiště - zahrada u zámku. Jsou to neveřejná hřiště a průlezky , které nevyžadují certifikát, přesto samozřejmě splňují. Dodáváme skluzavky, pružinová houpadla, lanová centra, pyramidy, kolotoče, průlezky , prvky zahradní architektury.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky