pondělí 9. července 2018

Tabulové nůžky

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů tabulové nůžky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Výhodná cena - tabulové nůžky na plech. Elektrické tabulové nůžky Schechtl SMT.

Odbourejte stávající překážky výkonnými SMT motorizovanými nůžkami. První volba pro náročné dělení plechů pro . Hydraulické tabulové nůžky SBT jsou určeny na přímočaré stříhání tabulí. Prodáme tabulové nůžky zn.


Uvedená cena je včetně DPH, fakturu . Nabídneme Vám elektro-mechanické nebo hydraulické nůžky. Tabulové nůžky pro stříhání kovu, papíru a dalších materiálů. CNC hydraulické tabulové nůžky CO série Standard gilotinového typu s CNC řízeným nastavením úhlu sklonu nože, robustní konstrukcí, .

Motorized and hydraulic Swing-Beam Shears: High quality machines and cost- effective solutions with rigid designs and modern controls. Many translated example sentences containing tabulové nůžky – English- Czech dictionary and search engine for English translations. Univerzální nůžky pro produktivní dělení materiálu. Ruční příčné kruhové nůžky jsou určeny k dělení různých materiálů, jako je ocel, hliník, mosaz a měď ze svitků. Dělení plechů probíhá příčně, oddělovány jsou . V nabídce máme širokou modelovou škálu tabulových nůžek dvou výrobců:.


Firma ERMAKSAN je významným výrobcem strojů na zpracování plechu a představuje silnou společnost s více než 50-ti letou zkušeností ve výrobě. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a. Kvalitní a výkonné hydraulické tabulové nůžky značky Amada, kteří garantují perfektní kvalitu. Certifikovaný tým odborníků, náhradní díly skladem.


Maximální síla plechu, mm. Minimální síla plechu, mm. Cenově výhodný model CNC tabulových nůžek. Dodáváme mechanické lisy, hydraulické lisy, excentrické lisy, výstředníkové lisy, rovnačky, c frame, tabulové nůžky , ohraňovací lisy a jejich příslušenství. Nůžky najdou uplatnění ve všech zámečnických, klempířských, údržbářských, auto-opravárenských a . Výkon elektromotoru kW.


Amada- tabulové nůžky se vyznačují solidní a stabilní konstrukcí jednoduchou obsluhou.

Stroje jsou nabízeny v automatisované podobě. Standardní příslušenství: Masivní ocelový obráběný a svařovaný. Tyto tabulové nůžky mají horní hydraulické válce a kyvný pohyb střižné traverzy – ideální kinematika především pro stříhání krátkých střihů.


Anotace: Tématem této práce jsou tabulové nůžky. Prvním cílem této práce je seznámit čtenáře se základním principem a technologií střihání a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky