pondělí 9. dubna 2018

Bazén tábor ceník

Otevření letního plaveckého areálu! Venkovní bazén spouštíme 1. Etapa I – Zahrnuje opravu dětského bazénu , který bude nahrazen třemi novými bazénky, opravu vstupní haly, šaten a stavbu nového wellness v patře nad . V tomto areálu se nachází m plavecký bazén , dětské brouzdaliště, tobogán, rekreační bazén s . Vnitřní a dětský bazén Kromě bazénu jsou zde parní komory a bufet.

Tělovýchovná zařízení města Tábora s. OTEVÍRACÍ DOBA, Po – Pá, So, Ne, svátky, informace. BAZÉN : 06:- 22:0 06: - 22:0 Je bazén volný pro veřejnost? V aquaparku Tábor si můžeme zaplavat ve velkém plaveckém bazéně , děti si mohou hrát v. Plavecký bazén a venkovní aquapark.


Základní vstupné, 1Kč, Kč. Děti do let včetně, zdarma.

Vstup do bazénu TJ TESLA BRNO je možný pouze v elastických plavkách . Komplex kvalitních sportovišť: krytý plavecký bazén , letní koupaliště, sauna, zimní stadion. Ceníky jednotlivých sportovišť z komplexu Sportovní areály města Chrudim:. Máte-li zájem, bližší informace naleznete ma stránce Příměstské tábory.


Vzhledem k častým dotazům jsme loni poprvé otevřeli bazénový klubík ve formě příměstského tábora. Ceník pro dětské tábory (platný pro skupiny nad osob, do let). Lázeňské a relaxační centrum Rašínova: Otevírací doba a ceník bazénu.


Osobní trenér (hodina asistence), 6:- 11:hod. CENÍK LETNÍHO KOUPALIŠTĚ platný od 1. Nabitý kredit je možné využít pro letní i krytý bazén. Rozsáhlý venkovní areál nabízí plavecký venkovní bazén (m), dětský venkovní bazén.


O prázdninách škola pořádá pravidelné příměstské tábory pro děti. Celodenní vstupné 5- Kč. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Bazény , wellness a posilovna.

C Průměrná teplota bazénů. Před vstupem do bazénu je každý návštěvník povinen seznámit se s návštěvním řádem, jehož. Aktivity, cvičení v levém panelu.


Navazujeme na loňský úspěch našich příměstských táborů a také letos. Tábor je určen pro děti 6-let, plavce i neplavce. Cena vstupného je upravena dle ceníku.


Návštěvníci bazénu jsou povinni dodržovat návštěvní řád. Rozvrh obsazení v bazénové hale je uveřejněn na recepci . O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Podrobné informace přímo na provozovně BC Tábor.


K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. Ceník vstupného, permanentní vstupenky, rodinné vstupné. K opalování a odpočinku slouží .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky