pátek 13. května 2016

Spš uherský brod

V této škole je: 1tříd. Centrum odborné přípravy technické Uherský Brod. Střední průmyslová škola a Obchodní akademie Uherský Brod. Lhůta pro nabídky, Datum uveřejnění.


SPŠ a OA Uherský Brod - výstavba školního hřiště. Popis, Předmětem veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení. Adresa a kontaktní informace. Speciální preference SPŠ : Obory nástrojař, zámečník a obráběč kovů mají po . SPŠ OA Uherský Brod - Obráběč kovů. Scénář, režie: Šárka Hánová.


Sushi bar Uherské Hradiště. Pánská móda Lenka Basovníková Uherské Hradiště . Tradičně realizuje nové formy . Místo konání: Dům kultury Uherský Brod. Kabinet Tv- Spš Uherský Brod , Uherský Brod. Sdílet: Zpět na přehled vítězů. SPŠ Uherský Brod je držitelem prestižního označení.


Název projektu: Výuková centra progresivních technologií. Vyzkoušeli si zde naprogramovat . Celkové způsobilé výdaje: . SPŠ a Obchodní akademie Uherský Brod in Uherský Brod , reviews by real people. Termín doručení: V pořádku, v čas. Formální nedostatky: Žádné, v pořádku.


Doklad o právní subjektivitě: ANO, úředně . Burzy SŠ v Uherském Brodě. V rámci projektu Technologie budoucnosti do výuky se žáci 7. Další informace o subjektu, více na. SPŠ as OA Uherský Brod – stavební úpravy domova mládeže. Realizační náklad: 1mil Kč vč.


Střední škola průmyslová, hotelová a zdravotnická Uherské Hradiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky