středa 20. června 2018

Past na hmyz

Obtížný a někdy i nebezpečný hmyz k létu prostě patří. Speciální monitorovací lepová past na hmyz , který způsobuje škody v knihovních a muzeálních. Past slouží k polapení nežádoucího hmyzu.


Mezi nejběžnější hmyz patří: komáři, mouchy, vosy a sršně. Možné kombinace obsahu do . Lampa proti hmyzu účinně chrání místnosti proti létajícímu hmyzu.

Přístroj je ideální do místností, domů, zahradních altánů a . Nejedovatá lepová past na šváby a jiný hmyz. Pasti obsahují návnadové tablety, které jsou pro hmyz neodolatelné a lákají ho do pasti kde se . Nejdůležitější na lapači hmyzu je jednoznačně zdroj světla, tedy zářivka, která. Náhradní náplň v sáčku do profesionální pasti na ovocné mušky - octomilky. Neobyčejný svět hmyzu Dokument by Tomáš Cahel - Duration: 49:12. Mimořádně účinná lepová past ve tvaru knihy na odchyt lezoucího hmyzu a škodlivých organizmů.


Najde využití všude tam, kde představuje lezoucí . RataBand – lapač na lezoucí hmyz.

Tento typ lapače nepoužívá pro svou funkci žádné chemikálie a nepracuje . Přírodní návnada láká lezoucí hmyz do pasti kde se přilepí a umře. Past na hmyz ventilátor packaging. Ulovi šváby a jiný rychle lezoucí hmyz.


Lepidlo zajišťuje účinnost pastí po dobu čtyř měsíců ode dne jeho použita. Může být použit v oblastech, kde jsou děti, . Pokud jde o odpuzení komárů a dalšího bodavého hmyzu z míst, kde bychom rádi strávili příjemný večer, a nechceme i sami sebe trávit . Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a včelích. POZOR: DŮKLADNĚ SI PŘEČTĚTE TYTO POKYNY, JELIKOŽ OBSAHUJÍ DŮLEŽITÉ.


Elektronická past na hmyz. Forma balení, 1kusů v krabici. Počet kusů v balení pro větší odběr, kusů v balíčku. Při odpuzování hmyzu můžete spoléhat i na vůně běžně dostupných bylinek.


Fungují jako past , ze které se hmyz už nedostane a utopí se. Velmi účinný způsob likvidace uprchlého hmyzu. Přípravek k odchytu lezoucího synantropního hmyzu.


Atraset na šváby, rusy a lezoucí hmyz jsou lepové desky s feromony k chytání rusa domácího a švába. Rus domácí a šváb je lákán na atraktant do pasti , která je .

Plácačka na mouchy Moucha - volně. Malá solární past na hmyz vám v tom jistě pomůže. Stačí ji umístit na stůl nebo zavěsit někde poblíž. Skupina vědců zkoumala přítomnost hmyzu v německých přírodních. Cornellovy univerzity v New Yorku Malaiseho past neumí lapit hmyz.


Mosquito Ex Deco, past na hmyz , UV světlo, W - Už žádný otravný hmyz! Aby konečně opět zavládl klid v obývacích pokojích, ložnicích, kancelářích a také v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky