čtvrtek 28. června 2018

Sekačky bubnové

Podívejte se na kompletní sortiment. U sekání trávy vybíráme sekačku podle toho, jak je pozemek veliký, zda je na rovině, v mírném nebo prudkém svahu, zda jde o louku bez překážek, anebo . Nemáte-li možnost sekat trávníky pravidelně, pak je pro vás bubnová či disková sekačka tím pravým řešením. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bubnová sekačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

K tomu vám poskytneme jak záruční, tak i pozáruční . Rotační bubnové sekačky spojují šetrné principy tradičního sečení kosou a výhody silného motoru, který zastane téměř veškerou námahu. S bubnovými sekačkami na trávu můžete sekat vysokou trávu. Zahradní sekačky bubnové na trávu jsou tak jednoduché, že je dokáží ovládat i ženy. Zakoupením multifunkční bubnové sekačky BDR-620B Lucina MaX v setu s výměnným adaptérem . Sekačky řady PROTON jsou jednoúčelové stroje, které zvládají posekat velmi vysokou . Nabízíme kvalitní farmářskou techniku od českého výrobce VARI - bubnové sekačky a mulčovače na vysokou trávu, víceúčelové stroje Vari, kultivátory, . Snadno se s nimi manipuluje také na nepřístupném terénu, mají minimální nároky a .

Test probíhal v náročném terénu jsme bubnové sekačky testovali s cílem zjistit všechny přednosti i nedostatky stroje. Základem bubnové sekačky je vyztužený dvojitý žací disk, který absorbuje nárazy do nejrůznějších překážek včetně kamenů ukrytých ve . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Jsou vhodné pro sečení vysoké trávy, a to i . Jste chalupář či majitel menší farmy? Pak jistě oceníte bubnovou sekačku , která je tím pravým řešením pro vaše travnaté plochy. Zdarma odzkoušení a seřízení.


V nabídce bubnových sekaček a mulčovačů najdete stroje značky Vari. Značka Vari má dlouholeté zkušenosti se sekáním vysoké trávy a vyrábí kvalitní stroje, . Jedná se o novou generaci bubnových sekaček. Posekanou trávu pokládá do řádku a snadno ji poté naložíte bez . Katalogy náhradních dílů Jednoúčelové bubnové sekačky - seznamy a popisy náhradních dílů k výrobkům MOTOR JIKOV GREEN a. Pokud potřebujete trávu zachovat nerozsekanou, aby mohla být použita na krmení, vyberte si právě zde. Předností bubnových sekaček s benzinovým motorem je, že s nimi lze sekat nejen běžnou zahradu, ale současně si nekompromisně.


Umožňuje to nový, důmyslně zkonstruovaný systém pohonu pojezdových kol. Pro snadnější otáčení se místo . Jejich využití je rozmanité.

Motor Jikov Green STELLA Silver line 1bubnová sekačka. Na louce, v sadu, nebo třeba na zahradě, kde záměrně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky