pondělí 25. června 2018

Sekačka bez pojezdu

Benzínová sekačka bez pojezdu AL-KO 4. Benzinové sekačky bez pojezdu se skvěle hodí pro údržbu menších a členitějších zahrad. Jejich služby oceníte na místech, kde není v dosahu přívod elektrické . Multifunkční sekačka bez pojezdu za skvělou cenu. Motorová benzínová sekačka bez pojezdu Collector STIGA Malá a lehká benzínová sekačka s jednoduchou obsluhou. Specifikace: plastová kola uložená v .

Benzinové rotační sekačky bez pojezdu se skvěle hodí pro údržbu menších a členitějších zahrad. Jestliže sekáte spíše menší zahradu, bude pro Vás dostačující i sekačka bez pojezdu. Nacházíte se v oddělení benzínových sekaček bez pojezdu. Nabízejí více výkonu než sekačky elektrické a navíc nejsou závislé na přívodním kabelu. Opravdu silné mašiny mívají obsah 1cm³, na středně velký pozemek vystačíte se 1cm³, pro malé sekačky bez pojezdu stačí 1cm³.


Sekačku bez pojezdu si pořídí jen ten, kdo má pozemek na rovině a je mu kolem dvaceti až třiceti let. Investice není malá, předpokladem její životnosti je až . Naše filtrování vám usnadní výběr například podle šíře záběru nebo počtu funkcí sekačky. Elektrická sekačka bez pojezdu.

Díky odolnému plastovému šasi bylo . HECHT - benzínová sekačka bez pojezdu. Motorová travní sekačka bez pojezdu s výkonem HP a záběrem 4cm. Podvozek sekačky je zhotoven z. Tato sekačka bez pojezdu je opatřena veškerými bezpečnostními prvky včetně bezpečnostní brzdy rotace žacího nože a splňuje přísné ekologické a hlukové . Motorová sekačka bez pojezdu Honda HRG 4PK s šetřivým čtyřtaktním motorem. V tom případě si vystačíte s vlastnictvím benzínové sekačky bez pojezdu.


Ušetřete peníze a pořiďte si stroj, který využijete, a přitom vám žádné funkce chybět . Nabízíme kvalitní produkty v kategorii Benzinové bez pojezdu za výhodné ceny. HECHT OHV obsah: cmvýkon: HP max. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Výborná benzínová sekačka s jednoduchou obsluhou. Rotační sekačky bez pojezdu - DRTIČE A ŠTĚPKOVAČE ŘETĚZOVÉ PILY PROVZDUŠŇOVAČE KULTIVÁTORY KOMBINOVANÉ DOSEVACÍ, SECÍ STROJ. Kovové šasi, kuličková ložiska. Objem sběrného koše, litrů, litrů. Pohon, Bez pojezdu , Bez pojezdu.


Kompaktní benzinová sekačka z pevného ocelového plechu bez pohonu kol a bez možnosti. Dodáváme benzínové sekačky bez pojezdu , které uspokojí nejen běžného, ale i náročného uživatele. Poskytujeme záruční i pozáruční servis včetně náhradních.

Tato travní sekačka bez pojezdu je určena pro uživatele, který klade vysoké nároky na spolehlivost a snadnou obsluhu a svým výkonem a záběrem sekání je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky