čtvrtek 7. června 2018

Modřínové prkna

Prkna a desky z modřínu tříděné dle šířek. Deskové modřínové řezivo řezané ze středového dřeva. Výroba dle individuálních požadavků Brno.


Terasové prkno - evropský modřín délka 4m 28mm x 145mm. Modřínové palubky a modřínová prkna jsou určena hlavně pro venkovní obklady z důvodu vyšší životnosti proti povětrnostním vlivům.

Opracovaná modřínová terasová prkna Marušík, jsou pro Vás dostupné v Ostravě nebo v našem internetovém obchodě za výhodné ceny. Plotové plaňky ze dřeva tvoří přirozenou bariéru a vytváří soukromí. Modřínová plotová prkna se dodávají ve čtyřech provedení zakončení: A . Používají se nejčastěji modřínová terasová prkna ( vzhledem k vynikajícím vlastnostem ), jako alternativa poté například dřevina DOUGLAS, která se vyznačuje . Hoblovaná prkna sibiřský modřín. Modřínové terasové prkno je pro své výjimečné vlastnosti ideální materiál pro konstrukci vaší nové terasy. Terasová prkna jsou hoblována, technicky vysušena.


GELO vyrobená terasová prkna ze sibiřského modřínu.

V naší nabídce najdete čtyřstranné opracovaná terasová prkna z evropského a sibirského modřinu. Každé prkno je přesně opracované z jednoho kusu masivního dřeva. Pila Roztoky u Jilemnice - modřínové stavební řezivo ( prkna , fošny, hranoly) po dohodě . Dřevěné fošny jsou oblíbeným stavebním a truhlářským řezivem s širokou škálou použití. Dřevařská pila WOLF a syn, Staňkov Pecka (Jičín, Jičínsko).


Výroba, prodej řeziva, těžba dřeva, lesní práce. Ten patří k cenným a trvanlivým druhům jehličnatého dřeva. Jeho obsažená pryskyřice . Odolává i extrémním teplotním výkyvům až do -50°C.


Díky pomalému růstu a hustým letokruhům má dřevina výbornou mechanickou odolnost. Hladký profil jsou čtyřstranně hoblovaná prkna ,fošny a hranolky bez pera drážky určená jak na dřevěné. Vyrábí se standardně ve smrku a sibiřském modřínu. Jedná se o borová terasová prkna bez impregnace.


Produkt nabízíme v následujících . SUŠENÍ: Modřínové profily na ± vlhkosti. ROZMĚR, DÉLKA, PROFIL, KVALITA. Hlavní město Praha, cena 499Kč, od terasyapodlahy na Sbazar.

Popis: letní AKCE terasová prkna ze . Dřevěná terasová prkna K výrobě dřevěných terasových prken se používají dřeviny,. Skladem vedeme terasová prkna z evropského a sibiřského modřínu a. Vyrábíme terasová prkna z kvalitního modřínového dřeva. Palubky na obložení saun včetně hoblovaných prken na lavice.


Smrkové, borovicové nebo modřínové palubky mohou vypadat velmi luxusně, zvolíte-li jako. Hladké terasové prkno modřín , jako jsou palubky nebo podlahová prkna vyrobená ze sibiřského modřínu , dobře odolávají nárazovým zátěžím. Sibiřský modřín HOBLOVANÉ PRKNO. Jsou čtyřstranně hoblovaná prkna , fošny a hranolky bez pera drážky . Přijďte si vybrat z široké nabídky plotových prken.


Modřínová fasádní prkna vhodná do špatných povětrnostních podmínek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky