středa 27. června 2018

Dotace hřiště

Celoročně mohou právnické osoby předkládat žádosti do programů Oranžová hřiště a Podpora regionů Nadace ČEZ. Program Oranžová hřiště podporuje . Ministerstvo pro místní rozvoj vyhlašuje výzvu k podávání žádostí o dotace na obnovu sportovní infrastruktury. Obce budou moci finance použít . Získejte dotaci až na nové dětské hřiště z fondu MŠMT.

Již řadu let pomáhá obcím čerpat dotace z evropských fondů. Obraťte se na odborníky a kontaktujte . Dotace bude poskytnuta na výstavbu či rekonstrukci hřišť nebo hal, které budou sloužit především profesionálním sportovcům a veřejnosti. Podpořené hřiště může být veřejně přístupné nebo sloužit pouze potřebám mateřských a základních škol.


Pro zpříjemnění podmínek pro pedagogy či rodinné . Jste obec, město, škola, školka, dětský domov, sociální nebo zdravotní organizace? Můžete získat dotaci na vybudování nového nebo .

V následujícím dotačním období již nebudou moct obce využít dotační podporu na zbudování multifunkčního sportoviště či dětského hřiště tak, . Dotační program -Obnova a údržba venkovské zástavby a občanské vybavenosti. Dotace pro obce na modernizaci a výstavbu hřišť a tělocvičen - Podávat žádosti na MMR je možné v termínu od 19. Podpora zapojení generací do komunitního života v obci. Tyto dotace mají různá kritéria výběru, zásady pro poskytování se také obvykle. Příspěvek na vybudování hřiště s umělým povrchem o rozměrech × m. Dotace MMR - úprava veřejných prostranství, hřiště , sportoviště pro ZŠ, místní komunikace.


Prevence sociálně patologických jevů. Obec Velká Polom podala na začátku letošního roku žádost o dotaci na projekt „ Zastřešení víceúčelového hřiště ZŠ Velká Polom“, jehož realizací dojde k . Obec Záluží získala s naší pomocí dotaci na dětské hřiště. Stavební řešení hřišť je třeba postupně obnovovat tak, jak obnovujeme i naše silnice druhých a třetích tříd. V rámci dotace budou stávající hřiště. Po rozsáhlé rekonstrukci multifunkčního sportoviště při ZŠ Ke Kateřinkám se na opravená hřiště mohou těšit i děti z dalších jihoměstských škol.


Kraslice – rekonstrukce hřiště. Celkové výdaje projektu: 8mil. Dotační titul - Podpora obnovy a rozvoje venkova Ministerstva pro místní rozvoj ČR .

Dětská hřiště a místní komunikace z MMR. Podpora Kohoutovického sportu – beachvolejbalové hřiště při ZŠ Pavlovská a dotace na závlahu hřiště na TJ TATRAN Kohoutovice. Naším cílem je, aby v každé obci s rozšířenou působností podobné dopravní hřiště vzniklo. V současné chvíli je v Kyjově dostatečné zázemí pro teoretickou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky