pátek 8. června 2018

Zádové postřikovače

Potřebujete-li se s postřikovačem často přemisťovat anebo pracovat na ploše, pak jsou pro Vás určeny zádové postřikovače GLORIA řady Gardenline. Mechanické i motorové postřikovače nejen pro postřikování stromů v sadech, ale i. Postřikovač zádový zahradní DAL DEGAN Diana, objem 12L. Mechanický postřikovač DIANA s 12-ti litrovou nádrží na postřik.


Velmi moderní a lehký zádový postřikovač o obsahu 12Lt.

Tento postřikovač využijete všude tam kde potřebujete stálý tlak a dostatek kapaliny, k ochranným a. Pro likvidaci škůdců na zahrádkách nebo polích, skvěle poslouží praktické zádové postřikovače. Jsou vhodné pro aplikaci postřiků na ochranu rostlin a různých . HARDI BP-a BP-je nová řada zádových postřikovačů. Velká řada doplňkových výbav zaručuje široké spektrum . Dodáváme zádové postřikovače a rosiče předních značek v oboru za skvělé ceny.


Ruční a zádové postřikovače objednejte v eshopu přímo od specialisty na Ruční a zádové postřikovače. Zahradní postřikovače HECHT GardeTech Gardena DOMO a další.

Mohou být plněny pouze doporučenými postřiky, které . Pístové zádové postřikovače GLORIA jsou vhodné k rozstřiku biologických prostředků pro ochranu rostlin. Informační leták k řade PRO. Tabulka rozdělení zádových postřikovačů SOLO. Je vhodný pro aplikaci postřiků na ochranu rostli. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Výkonné kompaktní tlakové postřikovače s různými objemy nádrží a druhy čerpadel splňují předpoklady pro přesně dávkované použití . V našem sortimentu naleznete zahradní mechanické, zádové a motorové postřikovače HECHT. V katalogu nemáme podrobnější informace o zádové postřikovače.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlakový zádový postřikovač L HUDSON BAK-PAK. Akumulátorový postřikovač na záda od firmy Stocker je vhodný na stříkání tekutých přípravků na ochranu rostlin, k deratizaci, k postřiku plísní a jiných škodlivých . Supergreen 1 Supergreen 1 Superagro 16.


Univerzální zádový postřikovač v naší nabídce nemůže chybět. Díky snadné manipulaci je zádový zahradní postřikovač vhodný pro plošnou i místní. ZÁDOVÝ POSTŘIKOVAČ SOLO 4PRO.

Profesionální, plně vybavený, zádový pístový postřikovač s nádrží na postřik o objemu l. Nepostradatelný pomocník při ošetřování stromů a zeleniny. Nabízíme široký sortiment postřikovačů , vyberte si postřikovač - ruční nebo zádový , tlakový nebo . Tyto výrobky jsou určeny pro použití v domácnosti, v zahradách, sklenících, hospodářských budovách, atd. Výraznou předností pístových . HECHT 4- tlakový zádový postřikovač.


Nastavitelná tryska rozstřiku. Zádové mechanické - HECHT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky