čtvrtek 15. června 2017

Juniperus communis repanda

Tento kultivar patří mezi půdopokryvné. Jehlice jsou husté, tmavě . Juniperus communis Repanda. Jalovec obecný Repanda je vhodný do skalek, na pokrytí půdy, ale je možné si ho zastřihávat a tvarovat jako okrasný bonsai. The foliage has a different texture .

Další ukázka tvarování běžného rostlinného materiálu … 26. E-SHOP ZAHRADNICTVÍ Informace na tel. Zakrsle poléhavý vzrůst tohoto jalovce mu nebrání v tom, aby spolehlivě zakryl velké osluněné plochy a svahy. Velikost : A - rostliny nejlevnější a . Větve se rozprostírají stejnoměrně na . Olistění jehlicovité, měkké, husté, temně zelené, svrchustříbřitě.


Slovenský názov: Borievka obyčajná Repanda. SPECIAL DEAL - Usually 29.

Another great ground cover. This bright green, prostrate conifer makes a dense mat which builds . Odmiana irlandzka, znana i powszechna w uprawie w. Habitat: woon- en werkomgeving. Good to know - form of the. Buy online for fast UK delivery with a 2yr guarantee! Het wintergroene, naaldvormige blad . A reliable fast growing prostrate conifer that is excellent for ground cover.


Near flat mid-green foliage growing to 2m (6ft). Roste na všech sušších, dobře propustných a chudších, kyselých až. Plant Details: Plant Type: Shrub.


Click on your approximate section of the country to see a detailed map. Na podmínky stanoviště není náročný. Upřednostňuje slunné místo a . Join our friendly community that shares tips and ideas for gardens, along with seeds and plants.


Evergreen shrub forming a carpet of dark green foliage - choose from our extensive selection of plants, seeds, bulbs and garden sundries to buy online.

Kääpiökatajat ovat luonnonvaraisen kotikatajamme mattomaisia lajikkeita, jotka sopivat nurmikon vastikkeiksi . Hierdoor is hij ideaal als vakeplanting of bodembedekker. Deze Jeneverbes wordt uiteindelijk .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky