neděle 1. listopadu 2015

Poštovní schránka do plotu

V této kategorii jsou umístěny schránky určené do různých druhů oplocení. Vyrábíme poštovní schránky , sestavy poštovních schránek pro bytové domy. Nerez poštovní schránka do sloupku se zvonkem, postovni schranky.


POŠTOVNÍ SCHRÁNKY › DO PLOTU - BRANKY . Poštovní schránka ANEREZ je určena do drátěného plotu nebo plotového dílce.

Nacházíte se v kategorii poštovních schránek určených k upevnění na plot , branku nebo do plotového dílce . Vestavěné poštovní schránky jsou vhodné pro zazdění do sloupku, plotu nebo zdi. Schránka tak může mít vybírací otvor z venkovní plochy, . Prodej a montáže poštovních schránek , sestavy schránek pro bytové domy, listovní schránky pro rodinné domy, nerezové schránky, schránky do zdi, do plotů , . Vhození a výběr pošty přední stranou. Uchycení do zdi nebo na plot ve čtyřech bodech.


Odbýt výběr poštovní schránky s tím, že vezmete první, která vám přijde do ruky, by byla velká. Dalšími typy jsou schránky zazděné do sloupku či do plotu.

Venkovní schránky musí být praktické, odolné a dobře vypadat. Dodává venkovní poštovní schránky v provedení do sloupku nebo na plot. Tyto venkovní schránky jsou s povrchovou úpravou zinek a následně lakované v . DLS-A-050-RAL – Lakovaná poštovní schránkaMontáž Přední část schránky pro vhoz zásilek namontujete z venkovní . Nerezová poštovní schránka DLS-A-0pro montáž na dřevěný plot či plaňkovou.


Nerezová robustní poštovní schránka DLS-F-04-Z zazdění do sloupku, . Nákup bez rizika : dní na vrácení. Určená k umístění do plotu , zdi, na stojan. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online. V případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Nerezové poštovní schránky , domovní čísla, tebulky a cedulky, dveřní zarážky.


Velkoobjemová poštovní schránka s prostorným vhozem(2x 24mm), který pojme i. Vhodné k zástavbě do plotů , plotových sloupků a zdí ale lze použít i jako . Wschránka : širokoúhlý formát schránka vhodná na zazdění do plotu , nebo umístit na vrchní část plotu přední část je určena pro přijetí pošty , zadní část je . Poptávám zazdění poštovní schránky do plotu z prvků Stavoblock. Materiál a poštovní schránku mám na stavbě.

Nastavitelná poštovní schránka PSD-V ve variantě bez zvonků a bez jmenovek je určená pro nazdění do zdi nebo plotového sloupku o tloušťce 300–5mm. Sestavy poštovních schránek pro bytové domy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky