úterý 24. dubna 2018

Privátní wellness liberec

Privátní wellness Liberec - Penzion U Muzea. Potřebujete si odpočinout, uvolnit se a načerpat energii do dalších dní? Hledáte pohodu, klid a soukromí . Ceník privátního wellness Liberec.


Soukromý wellness v Liberci.

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Letní relaxace v privátním wellness s vířivkou. Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Liberec na Slevomat.


Relaxační a wellness centra v Liberci a okolí. Luxury Island Spa na hodiny Wellness Luxury Island Spa . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Masáže Liberec - Mystique Relax, . Příjemné okamžiky relaxace můžete strávit v luxusně rekonstruovaných klenutých prostorách, kde na vás čeká finská. Kouzelné prostředí privátního wellness je umístěno ve sklepních prostorách.

Kelstká atmosféra je cítit ihned na prvních schodech pod sklepními klenbami. Příjemné ubytování v rodinném penzionu v nejhezčí části města Liberec obklopené zelení. Centrum města je vzdáleno pár minut chůzí. Součástí CENTRA BABAYLON je i WELLNESS zóna – ta se svými více jak 1. Nabízíme Vám příjemné prostředí privátního wellness , kde si v soukromí.


Děti až 1let v doprovodu osob, Zdarma. Byli jsme zde s přítelem na prodloužený víken objednali jsme si i privátní wellness. Penzion strašně krásně voní a pokoj byl hezčí, než některé hotelové.


Máte pocit, že potřebuje zrelaxovat tělo i duši? Proč tedy nevyužít nabídku relaxačního centra? Nechte se zlákat a vyzkoušejte masáže, finskou, tropickou saunu, . V Clarion Grandhotelu Zlatý Lev můžete využít služeb Wellness centra, Power plate, kadeřnictví, kosmetiku, masáže aj. Prostory wellnessu bývají využívány i pro privátní účely, jednak firmami nebo.


Pokud chcete mít klid a soukromí při saunování, můžete si reservovat privátní. Pak je načase osvěžit vzpomínky na tyto slastné chvilky nicnedělání a užívat si ve dvou minut v privátním wellness ve Wellnesstan v centru Liberce. Wellness Hotel Babylon nabízí ubytování poblíž centra Liberce.


Užijte si jedinečný pobyt v Liberci v zábavním komplexu Centra Babylon.

U Muzea se nachází v zelené čtvrti jen 5metrů od centra Liberce a má wellness centrum. Chcete prožít chvilky plné odpočinku a relaxace? Pak navštivte první liberecké wellness pivní lázně. Ručníky jsou pro hosty wellness ZDARMA.


Romantický večer s večeří a wellness Nabídka zvýhodněných pobytů v luxusním. Wellness je slovem pocházejícím z anglického spojení well-being a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky