čtvrtek 19. dubna 2018

Kustovnice goja

Kustovnice čínská (Lycium chinense) je rostlina (keř) z čeledi lilkovité. Plody se nazývají godži, stejně jako plody příbuzné kustovnice cizí (Lycium barbarum). Plody rostliny Goji Berry jsou to nejcennější, co příroda nabízí. V Asii jsou její účinky známé.


Nyní, v období zimy, kdy řádí chřipky a nachlazení, vám. Gója kustovnice čínská je rychle rostoucí léčivka.

Už při krátkém užívání Lycea chinenesis děláte něco pro zdraví. Sušené plody kustovnice čínské ( goji nebo též godži) mají řadu léčivých účinků na zdraví. V tomto článku se dozvíte, že pomáhá nejen při.


Příznivě harmonizuje činnost jater a ledvin, a s tím je spojeno mnoho blahodárných účinků. Ano, řeč je o kustovnici. Goji - kustovnice čínská, superpotravina, adaptogen, elixír dlouhověkosti, antioxidant. Nejlevnější sušená goja - kde koupit?


Prodejna zdravé výživy Brno - . Vložit komentář Zrušit odpověď na komentář.

Kustovnici jsem si u vás zakoupila, protože mi, mé dceři, mamince i mé sestře byl zjištěn zelený zákal v obou očích. Pátrala jsem po potravinách s dobrými . Goji jsou plody asijské rostliny zvané kustovnice čínská. Poznámka: Goji se často nesprávně vyhledává jako „ goja “. Goji, neboli kustovnice čínská, má velmi příznivé účinky na lidské zdraví a nezanedbatelným pomocníkem se stává v oblasti hubnutí. Kontaminaci zakázanými pesticidy . Goji je mezinárodní název pro sušené plody kustovnice čínské.


Goja , bobule goji, wolfberry goji – jaký je mezi tím rozdíl? Chutné plody kustovnice čínské jsou proslulé vynikajícími léčivými a. Pěstuji goju už třetí rok, vždycky vykvete začátkem září, a nikdy nevytvoří žádné plody. Dávkování kustovnice čínské závisí na problému, který kustovnicí řešíte a také na formě, v jaké ji.


Goji, česky také kustovnice čínská (godži , goja , červený diamant) se tradičně pěstuje v Číně, pěstitelé z provincie Ningxia patří mezi nejkvalitnější producenty . Jednou z takových superpotravin o které si dnes povíme je kustovnice čínská zvaná též goja. Její blahodárné účinky jsou mezi lidmi v lidovém léčitelství známé. Goji (godži) jsou sušené plody kustovnice čínské (Lycium chinensis).


Měl jsem problémy - bolely mě nohy, kyčel a záda, co užívám Goju , tak problémy . Bloggerka Katty s oblibou používá do ovocných koktejlů a šejků Goji a to jak 1 bio šťávu Goji, tak také sušené. Je v ní 50krát více vitamínu C než v pomeranči a je nejbohatším zdrojem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky