pátek 27. dubna 2018

Samolepky do bazénu

Novinka na českém trhu – samolepky do bazénu , které nalepíte pod vodou. Ozdobte svůj bazén zvířátky, horoskopy či lechtivými obrázky! Samolepky pod vodu do bazénů a bazénků.


Bazénové nálepky k aplikaci na stěny nebo dno ve fóliových,. Vyberte si z nabídky příslušenství nejen pro bazény , vířivky a zastřešení. Prodáváme i solární sprchy a bazénové samolepky.

Zkuste prosím vyhledat jiné zboží z naší nabídky. Pokud vám připadá vzhled vašeho bazénu sice úpravný, ale poněkud. Vzhled bazénu osvěží samolepky s veselými obrázky.


Rulové oblázky a skály z přírodního kamene jsou vhodné do každé zahrady, skalky nebo jako. D dekorativní samolepky jsou vhodné na porcelán, sklo, zrcadla. Dejte svému bazénu charakter a proměňte jej ve zcela originální místo.


S revolučními samolepkami určenými k lepení pod vodou jej vyzdobíte přesně podle . Novinkou na trhu jsou samolepky pro bazény a vany, určené pro lepení pod vodou. Uživatelé ocení především snadné nalepení do bazénu , .

Vaše deti isto ocenia bazénové samolepky , ktorými dokážete kúpanie v. Oživte svoj bazén či vaňu podľa vašich predstáv alebo želania vašich potomkov. Teraz už nemusíte jazdiť k moru alebo chodiť do veľkých akvárií, aby vaše deti mali . ClearWalk - samolepka do vody. Tato potisknutelná samolepicí folie se instaluje do mokrého prostředí a dokonce i pod. Folie do bazénů a ozdobné motivy na dno bazénu.


I folie pro vyvařování bazénů můžete vyzdobit mozaikou s motivem delfínů, chobotnic a dalších vodních . Piktogram zákaz skákání do bazénu samolepka s barevným potiskem v bílé barvě. Piktogram o rozměru 80xmm o síle mm je samolepící a vhodný na . Bazén na zahradě nabídne v létě příjemné osvěžení celé rodině. Především děti potěší vtipné samolepky do bazénu.


Snadno přilnou k navlhčenému nesavého povrchu, dají se jednoduše sundat. Zastřešení bazénu zamezuje zanášení nečistot, udržuje teplotu vody,. D samolepka Elsa a Olaf - 65xcm. Barevný organizér do auta pro děti - 8. Garantujeme barevnou stálost min.


Symbol bezpečnostní tabulky s textem „Neskákejte do bazénu “ pro použití tam, není dovoleno skákat do. Zákaz skákání do bazénu hloubka.

Cena: 3Kč bez DPH 4Kč s DPH. Je možné i namíchat více barev (v takovém případě prosíme napsat výběr do poznámky u objednávky). Dětský bazén s kuličkami 2ks tmavě šedý. Vesele a tematicky provedou vodomily od recepce k šatnám barevné samolepky.


Velké polepy se sportovní tématikou . Sekce Nafukovací bazény , matrace a hračky k vodě zaměřená především na dětský nábytek, samolepky , děti, fototapety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky