úterý 24. dubna 2018

Bazénové lemy

Dílce bazénového lemu umožňují olemování bazénu pravoúhlého nebo oválného půdorysu. Tyto bazénové lemy svým vzhledem a barevností vhodně . Bazénove lemy a bazenova dlazba, betonová dlažba jako imitace přírodního kamene, obklady a obkladový kámen, lamelove zakryti, zastřešení bazénů bazenu, . Výrábíme betonové prvky bazenů - bazénové lemy , lemy bazénů, bazénová dlažba, kámen, lemovky, bazénovky, bazénové kameny, tvárnice žlabů, tvárnice. Ve spolupráci s Mountfieldem společnost PAVAX neustále vyvíjí nové tvary bazénových lemů , které sledují nejnovější trendy bazénového trhu.


Bazénové lemy pro obložení bazénů - typ L, Vlna, Deska, bazénové segmenty a obklady.

Poznámka: Rozměry jsou závislé na výběru dlažby. Rádius R30cm - bílá - N6. Bazénový lem rádius vnitřní se zoubkem z umělého pískovce.


Počet ks pro roh 90stupňů - 2ks Počet ks pro kruh 3st. Společnost se již let zabývá produkcí výrobků z umělého pískovce a betonu. Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý, i atypický bazén včetně . Dále vyrábíme a dodáváme domovní čistírny . Nabízíme vysoce kvalitní betonové .

Společnost PRESBETON Vám může nabídnout odolné betonové bazénové lemy , které svým povrchem a barvou imitují přírodní materiály, a navíc jsou . Betonové lemy a dlažby Vašeho bazénu , vyberte si z nabídky materiálů. Vyrábíme celoroční bezpečnostní bazénové plachty. Zboží označené Dostupnost: dní od objednání bude vyrobeno po té, co zboží objednáte. Důvodem je velké množství barevných kombinací, . Volba bazénového lemu a bazénové dlažby, nechá dokonale vyniknout váš bazén.


Je to elegantní a také bezpečný přechod mezi bazénem a okoním terénem. Výběr z mnoha typů kamene přizpůsobený přímo pro. Pro ukončení horního lemu bazénu nabízíme čtyři varianty. Madekop jako jediný z výrobců . Bazén s hliníkovým lemem pouze u nás!


Filosofie, která tvoří základ celé škály produktů ( bazénové lemy , dlažby, obklady a prvky zahradní architektury) z umělého kamene je nabídnout nejlepší možnou . Elegantního orámování Vašeho bazénu dosáhnete jedině s neobyčejnými bazénovými lemy ! Praktické lemy vyrobené v široké škále rozměrů a provedení . Jejich zvýšený a zaoblený lem chrání bazén před okolními . Zabraňují nečistotám, které žene vítr po zemi, aby sklouzly . Nákres lemu Bazénové lemové kameny jsou určeny pro vytvoření okraje bazénu (vlnolamu), který zabraňuje vylévání vody při koupání a také znečištění bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky