pátek 13. dubna 2018

Štěpkovač nebo drtič

Víte, jak chcete dřevní odpad dále využít? To je základní otázka, na kterou je třeba si odpovědět, jestliže se rozhodujete . Zda je pro likvidaci větví z prořezu stromů a keřů na naší zahradě vhodnější drtič zahradního odpadu nebo štěpkovač záleží na dvou věcech. Pokud stále nevíte, jestli více potřebujete drtič nebo štěpkovač , zkuste . Z odpadu vytvoří užitečný materiál drtiče nebo štěpkovače.

Než si vyberete jeden z těchto strojů, předem si rozmyslete, co od něj očekáváte. Všechny námi vyráběné stroje jsou tedy špalíkovače, ale je možné pro ně použít i označení štěpkovač nebo drtič větví. Standardně používáme označení . Co do výkonu vybíráme drtič nebo štěpkovač zejména podle tloušťky větví, jaké budeme nejčastěji zpracovávat.


Ty využijete jako mulčovací materiál nebo si jimi přitopíte v kamnech. Chcete z odpadu udělat jenom mulč k záhonkům nebo ho zkompostovat? Chtel bych se zeptat na nejaky stepkovac nebo drtic.


Mam jen malou zahradu par stromu takze jen na zlikvidovani vetvi.

Zahradní drtič nebo štěpkovač posts 1. Archiv Na trh přichází stroj, které spojil výhody obou technologií. Lidé si často myslí, že zahradní drtiče a štěpkovače jsou totéž a mohou tedy. Výrobci totiž dodávají na trh drtičky elektrické, benzínové, naftové nebo traktorové. Drtič nebo štěpkovač posts 29. Proč odřezané větve stromů vyhazovat, když s nimi můžete zatopit nebo pohnojit zahradu?


Díky těmto pomocníkům vznikne během pár okamžiků z hromady větví výborný materiál vhodný pro kompostování nebo k mulčování. V článku se dozvíte, jak . Rozdrcené dřevo z drtičů se proto hodí do kompostu, nebo ho můžete využít jako mulčovací kůru. Kousky ze štěpkovače naopak oceníte, . Zobrazení štěpkovače Detail štěpkovače Složený štěpkovač Výsledná štěpka. V nabídce jsou štěpkovače s vlastním motorem, kardanovým nebo hydraulickým pohonem. Možná jste se rozhodli, že i vám by se štěpkovač nebo zahradní drtič hodil.


Než se však vydáte na nákup, je dobré vědět, na co si při jejich . Kvalitní drtiče větví a štěpkovače jsou dnes již neocenitelnými pomocníky v péči o zahradu. Prodej drtičů a štěpkovačů. Jak vybrat drtič nebo štěpkovač.

Příprava pozemku před zahájením stavebních prací vyžaduje především správně zvolené zařízení pro účinné . Nevíte, jestli máte pořídit drtič nebo štěpkovač ? Záleží na průměru větví, které potřebujete zpracovat, ale třeba i na tom, jaké máte sousedy!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky