čtvrtek 12. dubna 2018

Vůně si

Kvalitní španělské parfémy značky Saphir a Yuven Luxe. Giorgio Armani je za každé situace šarmantní, . Známé krásky přivítaly novou vůni Dans Ma Bulle, která ztělesňuje novou energii. Nechyběla Beata Rajská, Anna Slováčková, Jitka . Nelehkého úkolu, a sice vybrat ty nejzajímavější podzimní novinky, jsme se však zhostili se ctí, a proto vám nyní předkládáme celkem šest vůní , . Já bych se v tomto článku také chtěla věnovat tématu VŮNĚ , protože si myslím, že prostřednictvím parfémů, ale i naší přirozené tělesné vůně , je možné doslova.

Jejich hodnota byla dána jejich schopností působit na psychiku a tělesnou stránku. Vůně ovlivňují náladu, evokují emoce, působí proti stresu a . Téměř každý kdo vychází ven do společnosti zapřemýšlí, jestli nezapomněl na svou oblíbenou vůni a zmocní se ho byť krátkodobá . Voňavé informace o dámské vůni Mugler Angel. Zkušenosti s vůní , hodnocení a recenze Mugler na Arome. Jaké vůně a parfémy doporučují ostatní?


Nová vůně OMNIA PARAIBA vás dámy provede od ústí Amazonky po vodopády Iguacu, přes pláže v Riu a naleziště drahých kamenů v Minas . Existuje celá škála vlasových produktů, jejichž vůně se nemůžete nabažit.

Ať jsou to šampony, kondicionéry nebo nejrůznější olejíčky. Do svého dnešního výběru jsem tedy zařadila jak cenově dostupné, tak i luxusnější vůně. Některé jsou novější, jiné už osvědčená klasika, která nezklame. LR se stala jedním z hlavních aktérů v oblasti mezinárodní distribuce parfémů. Tím, že dokáže vytvořit osobité a jedinečné vůně, si získala přízeň mnoha celebrit.


VÝBER PRODUKTU PODLE POUŽITÉ VŮNĚ. Chcete vědět víc o historii vůní ? Navštivte naši stránku Kosmetika-zdravi. Veškeré informace o historii vůní a parfémů.


Adéla Bartlová z Brna sbírá a recenzuje parfémy. Ani v testu Sedmičky se její nos nezmýlil. Podle vůně pozná jejich složení. Glade: Svěží vůně pro váš útulný domov.


Zahalte svou domácnost do jemného závoje osvěžovačů vzduchu a svíček Glade a nechte se unášet na vlně vůní , . Cesta kolem světa s vůněmi inspirovanými městy i ostrovy. Jeden z nejlepších parfumérů na světě prozradil ELLE triky, jak správně nosit vůně. S teplejším počasím přichází na řadu lehčí vůně , než jsme nosily v zimě, proč tedy nezkusit novinku od Avonu. Do redakce nám přišlo několik .

Sexy, přirozená, ženská, jemně zářivá vůně – to je Emporio She. Je to sladší, orientálně-vanilková vůně pro ženy. Stane se vaší druhou kůží, která láká k . Oldřišky jsem dostala před rokem vůni Si Magnifique od značky Oriflame.


Vybírala mi ji naslepo, jen podle toho, . Magnólie a Kvetoucí Třešeň Vůně kvetoucího třešňového sadu a květů magnólie doplněná o svěží vůni jablka a květů jasmínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky