úterý 3. dubna 2018

Motorové sekačky honda

Travní sekačky Honda Vám udělají ze sekání trávy radost. Kvalitní motorové čtyřtaktní sekačky Honda pro práci na zahradě i pro profesionály z komuniálních. Sekačka Honda dá vaší zahradě to nejlepší.


PŘÍPRAVA STROJE K PROVOZU ! Pokud si budete přát, Vaší sekačku připravíme v našem autorizovaném servisu. To znamená, že sekačka bude sestavena, .

Sekačku lze používat ve třech režimech sečení trávy: . Honda HRG 5VK: nejsilnější motorová zahradní sekačka ve třídě Izy. Výkonný motor kategorie HP, . V testech bylo ověřeno, že nejkvalitnější sekačky jsou sekačky Honda. Mají kvalitní skelet i motor.


Ostatní sekačky jsou vhodné především na americký trh. Benzínové sekačky a elektrické sekačky se zárukou a servisem. Nabízíme motorové křovinořezy.


Pro kvalitní trávník před domem je potřeba výkonné a spolehlivé sekačky na trávu.

Vyberte si elektriskou nebo benzínovou v našem e-shopu! Profesionální travní motorové sekačky Honda určené pro nejtěžší podmínky při komerční údržbě zeleně - prodej a servis autorizovaným dealerem Honda Stroje. A to proto, že motorové sekačky s pojezdem mají vlastní pohon, takže je nemusíte před sebou namáhavě tlačit.


Klasickým příkladem jsou benzínové sekačky trávy HONDA a STIGA,. Výrobce motorových pil STIHL dokáže uspokojit potřebu všech zákazníků a vyrábí pily . HRG-IZY - Elegantní, pevné a snadné pro obsluhu a ovládání, údržbu i uskladnění. Pro svoji jednoduchost se jedná o ryzí sekačku bez zbytečností, ale s. Zvolte KASUMEX, specialistu na náhradní díly na sekačky , křovinořezy a další stroje. Zapalovací svíčky CHAMPION CJpro motorové pily Husqvarna, Stihl, Dolmar,. Tato benzínová sekačka má šíři záběru 46cm a je opatřena mechanickým pojezdem.


Návod k obsluze motorových sekaček HONDA. HRG415C HRG465C HRG536C3. Děkujeme Vám za nákup travní sekačky značky HONDA.


Vlajkovou lodí“ u Hondy, špičky v nabídce motorových sekaček , je modelová řada HRX537. Regulace rychlosti pojezdu: ne. Univerzální třídu sekačkových olejů představuje specifikace 10W–40.


Motor: Honda GCV, OHC, 1ccm. Jedná se o širokorozsahový, polosyntetický . Honda má ve své nabídce zahradní motorové sekačky jak pro domácí uživatele, kteří potřebují pouze posekat trávník, tak i pro profesionály, které živí údržba .

Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu). Zahradní motorové sekačky s pojezdem Honda De Luxe - HRX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky