pátek 20. dubna 2018

Markýza pergola

Vyrábíme a dodáváme vysoce kvalitní markýzy , pergoly , žaluzie a interiéry. Budete se muset rozhodnout, zda investujete do markýzy nebo pergoly. Nevýhodou může být, že při větším větru se markýza musí stáhnout, aby se . Terasa nebo balkón je taková prodloužená ruka domu.


Od jarních měsíců až do podzimu ji lze využívat k odpočinku a posezení s přáteli u . Markýzy a pergoly se stávají hitem léta.

Jejich popularita roste a stávají se tak neodmyslitelnou součástí teras a balkónu. Rychlé a pohodlné řešení tam, kde občas potřebujete mít „ střechu nad hlavou“. Zastínění, které vypadá dobře zvenku i zevnitř.


Potřebujete zastínit terasu? Podívejte se na markýzy a pergoly z našeho sortimentu. Vše vyrobeno na míru a navíc se zárukou let!


Sezona horkých dní a pravidelných posezení venku se nezadržitelně blíží a spousta lidí řeší, zda pořídit markýzu , anebo pergolu. Proti dešti jsou určené pergolové markýzy – Mediterány. Chcete si pořídit výsuvnou markýzu proti velkému dešti?

Máme pro vás špatnou zprávu. Kazetové markýzy mají výhodou v chráněné látce po celém obvodu, která tak vydrží. Díky své jedinečné konstrukci nachází tato markýza uplatnění při krytí restauračních ploch, zastřešení teras rodinných domků, ale i stínění v historické zástavbě.


Nabízíme rolety, markýzy , pergoly , garážová vrata, žaluzie a další stínící prvky vlastní výroby nebo od osvědčených a spolehlivých dodavatelů. Pergoly , stejně jako další stínící prvky - markýzy , žaluzie - se dají vestavět na zahrady, terasy, balkony, případně před prosklené výlohy. Pergola Zen je modulární pergola elegantního vzhledu. Zastiňte potřebný prostor a zamezte vzniku nepříjemného horka pomocí pergoly a markýzy. My vám nabízíme markýzy na zimní zahrady s použitím po celý rok.


Majitelé mohou jednu nebo obě markýzy kdykoliv stahovat a roztahovat podle počasí,. Vedro, horko, nedýchatelno. I tak lze označit situaci, která v posledních letech trápí zejména obyvatele měst. Ubývá zeleně, navíc developeři . Výsuvná markýza , Výsuvná markýza. Jejich nevýhodou je ale menší odolnost vůči negativním vlivům počasí.


Sluneční paprsky nás lákají ven k posezení na terase a zahradě, ale když už jich je moc, rádi se . Rolovací pergola a svislá markýza. Ukázka realizace: instalace rolovací pergoly a svislé markýzy . Před horkým létem naši zákazníci řeší zastínění terasy.

Nejoblíbenějším řešením jsou markýzy. Méně častým je pak výstavba pergoly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky