středa 11. dubna 2018

Sauna ostrava zábřeh

Využijte naši finskou saunu s vířivkou! Wellness a sauna Ostrava , nejlepší místo k relaxaci. Najdete zde i parní lázně, masáže a privátní vířivku. Suchá sauna je nejznámějším typem sauny s výraznými ozdravnými účinky na lidské tělo i psychiku.


Intenzivním pocením se z těla snadněji odstraní toxické . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení SAUNA RELAX PLUS, Ostrava , Hrabůvka.

Centrum regenerace lidského organismu, Ostrava , Zábřeh. Areál Kotva Výškovická 11 Ostrava - Zábřeh Tel. Rodinná sauna v Ostravě, sauna Triáda v Ostravě. Nabízíme finskou i parní saunu!


Kurz plavání pro děti – let. Platí pro areály: Krytý bazén Ostrava -Poruba, Ozdravné centrum Ještěrka,. S námi poznáte, co je to kompletní servis - v ceně vstupu Vám zapůjčíme prostěradlo i ručník.


Objevte tajemství wellness a spa Ostrava a nechte se hýčkat.

Firma Salus Vlastimil Sládek se od svého založení specializuje na realizaci privátních saun , rodinných a veřejných wellness. Pro Vaší relaxaci Vám bude k dispozici wellness vířivka, sauna , sprcha a relaxační místnost. Objevte SAUNY SALUS, sauny a wellness s pečetí kvality. Společnost SAUNY SALUS Vlastimila Sládka má dlouholetou tradici nejen v České republice. Sauna pro uvolnění napětí a stresu.


K dispozici jsou ČTYŘI TURNUSY: 9. Relaxační centrum Ostrava Vám nabízí - masáže, wellness, saunu a solárium. Další velmi příjemnou formou relaxace mohou být zábaly, koupele, nebo sauna. Pustkovecká 2 Ostrava -Poruba. Saunové a relaxační centrum v Ostravě -Porubě naleznete finskou saunu , bio saunu , vířivku,. Zámek Zábřeh – komfortní ubytování a gastronomie na zámku.


TRADIČNÍ ČESKÝ VÝROBCE SAUNY, INFRASAUNY A DALŠÍCH. Společnost Vital Trend vstoupila na český trh s jasným cílem – zaměřit se na péči o zdraví . Letní koupaliště v Ostravě- Porubě. Studio Paletky vytvořilo redesign městské sauny v Čelákovicích, koncept a design.


Chcete být přitažlivá(ý) a krásná(ý)? Vítejte na stránkách našeho studia a wellness centra v jednom.

Ať už hledáte uvolnění v sauně. Sauny se stávají součástí našeho každodenního života. Přehled sportovišť, ve kterých lze provozovat aktivitu sauna v lokalitě Ostrava. Specializujeme se na vývoj, výrobu a prodej saunových kamen, saunových kabin , infrakabin, saunových kamen Salus a Vulcan.


Kompletní projekce wellness. MultiSport Events = na míru organizované sportovní akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky