pátek 30. září 2016

Asijská hruška

Je jí asijská hruška jménem Nashi Nijiseiki. Odrůdu jsem si vybrala dle katalogu. Nenáročnou, odolnou vůči chorobám i škůdcům.


Lidově se nazývá asijská hruška , ale kříženec jabloně a hrušně to není. Plody jsou střední až velké.

Kulaté a zbarvené do zlatožluté barvy. Dužnina je žlutá a má jemnou konzistenci. Asijská hrušeň ´Early Shu´. Ty mají světle zelenou slupku, s lehkých . Pozdní odrůda asijské hrušně s atraktivními červenohnědými plody.


Podzimní odrůda asijské hrušně, určená do středních a teplých poloh s dostatkem vláhy. Tato asijská hrušeň je odolná proti napadení strupovitostí.

Nashi není pak nic jiného než japonské slovo (název) znamenající hrušeň. Běžně jsou hrušně asijského původu ve . Man Sun Gil asijská hrušeň podnož semenáč kontejner. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Nashi, odrůda Nijissejiki a vypadá takhle.


Chtěla bych vědět co se stalo? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pyrus pyrifolia, tedy hrušeň písečná. Plod hrušky naši má kulovitý až mírně zaoblený tvar, čínské druhy se více. Nashi se lidově říká asijská hruška , a vypadá jako kříženec mezi jabloní a hrušní.


Uložte si nashi asijská hruška do . Tato exotická asijská hruška je charakteristická dužinou zlato-žluté barvy s aroma jablka a hrušky současně. Jak můžeme asijskou hrušku poznat? V sadech bývají vysázeny stromky o velikosti dvou . Plodí ve shlucích, doporučuje se probírka pro dosažení větších plodů. Nashi (či počeštěle naši) je známé pod různými názvy – říká se mu například orientální hrušeň, asijská hruška , japonská hruška či čínská .

Bazální metabolismus: minut. Zahrádkáři z Frýdlantu nad Ostravicí, jejich činnost, výstavy, exkurze, zájezdy, poradenství. Hrušeň SAPHIRA je sloupcového tvaru vhodná k pěstování na malých. Má tvar jablka a jemnú, šťavnatú, chrumkavú dužinu po hruške.


Chuť je veľmi osviežujúca preto ju nazývajú ako šampanská hruška.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky