pondělí 26. září 2016

Sekačky na trávu benzínové

V nabídce máme sekačy od výrobců GGP, WOLF-Garten a Oleo-Mac. LC 353V je sekačka na trávu , která dosahuje skvělého výsledku při sekání trávy a údržbě . Benzínové sekačky s pojezdem. Funkce mulčování – sekačka rozseká trávu na drobné kousky, které slouží jako hnojivo.


Rotační benzínové sekačky.

Než uvedete sekačku do provozu, pozorně se seznamte s její obsluhou. U benzinové sekačky doplňte olej do motoru a . Motorové benzinové sekačky Stiga Vám usnadní práci! V naší nabídce benzínových sekaček najdete sekačky od značky FIELDMANN. Součástí každé benzínové sekačky je sběrný koš. Drobnou výtku máme k vysypávání koše na trávu.


Jak vybrat sekačku na trávu.

Kvalitní sekačky na trávu řady Honda HRX s pojezdem a dvojtým žacím nožem. Pokud si budete přát, Vaší sekačku připravíme v našem autorizovaném servisu. To znamená, že sekačka bude sestavena, naplněna provozními kapalinami, . Sekačka Jikov, Homelite MTD.


Tráva je při sečení rovnána do řádků, je tak možné ji použít. Jenže růst trávy nezastavíte a budete stát před úkolem pořídit novou. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Jak u elektrické travní sekačky , tak u benzínové , aku nebo robotické sekačky je. Ptáte se, proč jsou elektrické sekačky na trávu tak oblíbené?


Elektrické sekačky jsou lehké a snadno . Velký výběr sekaček na trávu od předních výrobců. Travní sekačky s elektrickým i benzínovým motorem. U této mulčovací sekačky je posečená tráva zvířena v žacím prostoru, rozmělněna . Na prodejně máme vystaveno přes typů benzínových sekaček. Rozšířená paleta sekaček značky FUXTEC nabízí .

Moderní sekačka s mnohostranným využitím, robustní konstrukcí a možností výhozu trávy do strany. Je poháněna motorem Honda o maximálním výkonu HP. Trávník je třeba udržovat a pravidelně sekat.


Jaké výhody nabízejí různé typy sekaček ? Neseřízená tupá lišta za sebou nechává neposečené pásy trávy. Sekáte často trávu na velkých plochách, nebo pouze občas na menším pozemku ? Nabízené elektrické sekačky a sekačky benzínové s kvalitními a . Tyto sekačky jsou schopné posekat i vyšší a hustší trávu. Posekanou trávu benzinové sekačky STIGA sbírají do koše, některé modely mulčují nebo jsou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky