středa 21. září 2016

Bazén intex 2 44 x 0 76m

Stačí pouze nafouknout horní . Stoupající sloupec vody bazén sám postaví. Vypouštění zajišťuje výpustný ventil. Bez filtrace a příslušenství.


Nadzemní bazén Intex o průměru , metru s výškou ,metru ocení celá rodina v teplých letních dnech. Silnější konstrukce tohoto bazénu zaručuje super.

Krycí plachta Intex pro bazény Easy Set prům. Síla nafukovacího prstence je ,mm, podlahy ,mm a stěny ,mm. Krásné a horké letní dny na zahradě Vám pomůže zpříjemnit jednoduše sestavitelný bazén Intex s nafukovacím lemem.


Bazén bez filtrace ihned k odběru. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Vybírejte si Bazény podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nadzemný bazén Intex s priemerom , metra s výškou ,metra ocení celá rodina v teplých letných dňoch.


Silnejší konštrukcia tohto bazéna zaručuje super.

Nie je totiž veľmi hlboký, ale je dostatočne veľký na kúpanie. Krycia plachta na bazén INTEX priemer m - ľahká. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj. Bazény Easy jsou samonosné bazény pro povrchovou montáž. Krásne a horné letné dni na záhrade Vám pomôže spríjemniť jednoducho zostaviteľný bazén Intex s nafukovacím lemom.


Místo prodeje: JeseniceZměněno: před týdny. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Bazény INTEX jsou zahradní, samonosné, nadzemní bazény pro povrchovou montáž. Pouze samostatný bazén bez filtrace. Skladem - Ihned k odeslání.


Celkový objem vody v bazénu, m3. Internetový prodej bazénu tampa a intex, které se dají nafouknout a bazén ihned stojí. E-shop s nafukovacími bazény intex či tampa a nadzemními bazény. Přečtěte si recenze a hodnocení majitelů tohoto produktu.


Typ: bazén Typ konstrukce: nafukovací prstenec Tvar: kruh Rozměr (m): , Hloubka (m): 0. Typ filtrace: nemá Nadzemní bazén Tampa pro povrchovou . Porovnávajte ceny a ušetrite až do ! Prodám tyto bazény,velikosti 44xm.

Na fotkách je náš vybavený který není na Prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky